OFICIAL | Adio și Unirea Tărlungeni: „Gata, s-a terminat!”

Mihai Andries 17 Feb. 2015, 13:29 Campionat
OFICIAL | Adio și Unirea Tărlungeni:**

Liga 2 a pierdut a doua echipă în această săptămână, după ce ieri a fost anunțat abandonul Unirii Slobozia. Azi a venit rândul unei alte Uniri, cea din Tărlungeni, să își anunțe abandonul, victimă, ca și echipa ialomițeană, a unui control al Curții de Conturi care a dus la interzicerea sprijinului financiar din partea autorităților locale sau la reducerea acestuia la minim (cum a fost cazul Sloboziei).

Jucătorii au fost anunțați azi

Primarul Iosif Kiss a avut în această dimineață o ședință cu jucătorii și cei din stafful tehnic, în care i-a anunțat că sunt liberi să-și caute alte echipe.

„Este dureros, dar nu am găsit soluții să ne putem continua activitatea. Gata! S-a terminat! Mă doare pentru că eu sunt legat sufletește de această echipă încă din anii 80 în care eram în Onoare, iar acum în 2015 suntem nevoiți să închidem într-un moment în care ne aflam în lupta pentru play-off-ul Ligii 2. I-am anunțat pe pe jucători că își vor primi actele pentru a putea pleca la alte echipe”, a declarat Iosif Kiss pentru Monitorul Expres.

După prima parte a sezonului, Unirea Tărlungeni se afla pe locul 5 în Seria a II-a a Ligii 2 cu 22 de puncte acumulate în 16 etape și cu șanse reale de a prinde play-off-ul. Ca urmare a retragerii din campionat, Unirea va pierde toate meciurile din retur la masa verde, inclusiv cele deja jucate.

Rămâneți pe Liga2.ro pentru a vedea ce implicații au abandonurile din ultimele zile asupra retrogradării din Liga 2, dar și cum vor arăta clasamentele generale la reluarea campionatului

Mihai Andries 17 Feb. 2015, 13:29 Campionat
Pe aceeași temă