Niculescu: „Timișoara a jucat fără cel mai bun jucător al ei: suporterii”

Marius ANGHEL 20 Apr. 2013, 14:44 Campionat
Niculescu:

Claudiu Niculescu a recunoscut că ACS Poli a fost echipa mai bună în meciul de astăzi, în care Damila Măciuca a pierdut cu 0-2 la Timișoara.

„Eram convins că va veni și prima înfrângere. Din păcate, a venit tocmai astăzi. Trebuie să ținem capul sus, pentru că șanse mai avem la promovare. A fost un joc bun al nostru în prima repriză. Până la gol, am dominat jocul, dar o greșeală individuală ne-a costat și am intrat conduși cu 1-0 la pauză. Am venit la Timișoara să luăm puncte, felicit echipa gazdă, nu m-au surprins cu nimic, însă noi am pierdut din cauza a două greșeli individuale care nu se pot face la nivelul acesta”, a declarat antrenorul echipei vâlcene.

Niculescu a oferit un răspuns original când a fost întrebat care jucător al lui ACS Poli a fost cel mai bun de pe teren. „Timișoara are jucători foarte buni. Printre ei sunt și Ovidiu Petre și Bălace, care au jucat mult în prima ligă. Dar eu cred că, astăzi, Timișoarei i-a lipsit cel mai bun jucător: suporterii lui Poli. A fost o atmosferă ciudată, pentru că eram obișnuit să găsesc la Timișoara cel puțin 30.000 de spectatori, pe vremea când veneam aici ca jucător”, a spus antrenorul Damilei.


Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

 

Marius ANGHEL 20 Apr. 2013, 14:44 Campionat
Pe aceeași temă