Niculescu: „Jocul cu ASA devine decisiv pentru noi”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 21:30 Campionat
Niculescu:**

CSM Râmnicu Vâlcea a remizat ieri, în prima etapă a play-off-ului, scor 1-1, la Gloria Bistrița. Vâlcenii au început mai greu meciul și au intrat în joc abia în repriza secundă. Brumă (50) a deschis scorul pentru gazde, iar oltenii au egalat prin Pârvulescu (76). În prima repriză, Matache a apărat penalty-ul executat de Hlinca (5), însă în acest derby ambii portari au avut evoluții foarte bune. Atât Albuț, cât și Matache și-au salvat de nenumărate ori echipele de la primirea unor goluri.

La finalul meciului, antrenorul oltenilor, Claudiu Niculescu, a recunoscut că meciul a fost împărțit în două reprize diametral opuse, a spus că golul lui Pârvulescu a fost unul dintre cele mai spectaculoase din acest sezon și a regretat că echipa sa n-a câștigat toate punctele puse în joc. Totuși, Niculescu mai păstrează speranțe de promovare, însă spune că jocul cu ASA devine decisiv.

„A fost un meci cu două reprize diametral opuse. Dacă în prima să spunem că partida a fost echilibrată, cu Gloria care a început foarte bine, a avut și un penalty. Apoi am echilibrat meciul, am avut ocazii și ei la fel. Repriza a doua cred că am dominat-o în totalitate. Am avut câteva ocazii, vreo 14-15 cornere, dar, din păcate, n-am reușit să marcăm decât o dată. Cred că Pârvulescu a reușit unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale sezonului. Erau foarte importante punctele puse în joc, în cazul în care am fi reușit să le luăm pe toate. Așa, ne menținem în cursă și jocul cu ASA Târgu Mureș devine decisiv pentru noi. Avem încredere în continuare, va fi foarte greu să promovăm în Liga I, dar luptăm până la capăt”, a spus, citat de timponline.ro, antrenorul CSM-ului, Claudiu Niculescu.

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 21:30 Campionat
Pe aceeași temă