Ion Crăciunescu cere conducerii din Zăvoi să ia măsuri: „În acest ritm îndepărtează sponsorii și se alege praful și de fotbal la Vâlcea”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Oct. 2014, 16:58 Campionat
Ion Crăciunescu cere conducerii din Zăvoi să ia măsuri:**

Aflat în tribună în repriza secundă a jocului CSM Râmnicu Vâlcea – FC Olt, scor 0-0, fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a plecat total dezamăgit și cere conducerii clubului din Zăvoi să ia măsuri pentru redresarea situației.

„Eu când am văzut Vâlcea, am crezut că este o echipă care nu are bani nici să treacă strada, dar, după joc, am aflat cu mirare că salariile sunt la zi. Altfel, nu îmi explic comportamentul echipei, acest joc bătrânesc, o echipă lungă, toate mingile aruncate pe Coman, în rest, nimic! Echipa joacă cel mai slab fotbal din ultimii trei ani. Nu cred că asta e valoarea lotului, sunt ceva individualități, dar echipa nu arată nimic. Nu e întâmplător locul pe care se află, după cum joacă, e o poziție meritată”, a spus fostul președinte al echipei Chindia Târgoviște.

Ion Crăciunescu crede că șefii clubului trebuie să ia măsuri pentru redresarea situației. „Sponsorii trebuie să ia urgent măsuri, pe toate palierele. O măsură exactă o dă publicul, care nu mai vine la stadion, că nu are ce să vadă, este o echipă complet blazată. Cred că, dacă se lasă intrarea gratuită și tot nu se umple o tribună, asta este condamnabil. Dacă domnului Lincar și jucătorilor le place ceea ce se joacă, atunci, să meargă ei în altă parte. Că în acest ritm, îndepărtează și sponsorii de la Damila de echipă și se alege praful și de fotbal la Vâlcea, oamenii aceia bagă niște bani, iar jucătorii parcă sunt la pensiuni de domnișoare. Eu sunt obișnuit cu un fotbal de calitate la Vâlcea, cu câteva mii de spectatori. Am luat taxiul și am alergat să prind repriza secundă, dar am plecat decepționat, de acum încolo, nu mai vin nici eu la stadion”, spus Crăciunescu.

CSM Râmnicu Vâlcea a anunțat ca obiectiv promovarea, dar, sub conducerea antrenorilor Lincar și Nofitovici, are o singură victorie în șapte etape și -4 în clasamentul adevărului. Mai mult, echipă nu a reușit să marcheze niciun gol în ultimele patru etape. CSM are cel mai slab atac din întregul eșalon secund, cu doar două goluri marcate, dintre care unul din penalty.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Oct. 2014, 16:58 Campionat
Pe aceeași temă