Falub elogiază publicul: „Acum am descoperit ce înseamnă UTA. A fost mai mult victoria lor”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 01:43 Campionat
Falub elogiază publicul:** „Acum am descoperit ce înseamnă UTA. A fost mai mult victoria lor

Chiar dacă partida de vineri seara nu a avut savoarea adevăratelor derby-uri ale Vestului, suporterii arădeni au fost la înălțimea momentului. Cântând, scandând și încurajându-și în permanenții favoriții, cei aproximativ 6000 de fani „alb-roșii” ce au luat loc în tribunele arenei „Francisc Neuman” și-au demonstrat dragostea față de culorile echipei emblemă a orașului, ceea ce l-a impresionat mult pe antrenorul UTA-ei.

„Personal, acum am descoperit ce înseamnă UTA din punctul de vedere al publicului. Cred că, dacă îi vom avea mereu pe acești suporteri alături de noi, va fi imposibil să mai pierdem acasă. De fapt, cred că a fost mai mult victoria publicului, căci creând o astfel de atmosferă era greu să nu vină și un rezultat bun. Și mai sunt convins că dacă publicul își dorește atât de mult să facă performanță, va putea să facă de unul singur asta. Obiectivul nostru a devenit acela de a aduce mereu un astfel de public alături de noi. Cred că poate promova de unul singur, dacă își dorește asta”, consideră Adrian Falub.

Plăcut surprins de atmosfera incendiară din tribune a fost și Adrian Marțian, care, de dapt, a sărbătorit în mijlocul jucătorilor și în fața galeriei arădene primul său succes în calitate de patron al „Bătrânei Doamne”. „Oameni au fost minunați, sincer. Adică nu credeam că la prima întâlnire cu mine vor fi atât de calzi. Chiar am auzit că unii nu au fost de acord că am preluat eu clubul, eu nu-i judec, dar astăzi nu am simțit decât bucurie și afecțiune în jurul nostru, al tuturor. Sunt fericit datorită băieților și a spectatorilor”, a punctat și noul finanțator al „alb-roșiilor”.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul UTA – ACS Poli

Sursa: Sport Arad
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 01:43 Campionat
Pe aceeași temă