EXCLUSIV Petre Grigoraș aproape de CS Universitatea: „Am fost căutat de Craiova. Până duminică dau un răspuns”

Mihai Andries 12 Mar. 2014, 14:13 Campionat
EXCLUSIV** Petre Grigoraș aproape de CS Universitatea:

CS Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după despărțirea de Ovidiu Stângă, de la începutul acestei săptămâni, iar conducerea clubului oltean poată negocieri intense pentru a găsi o soluție cât mai eficientă.

După ce varianta Nicolo Napoli a picat din cauza suporterilor care nu-l doresc pe fostul tehnician al lui FC Universitatea, iar Sorin Cîrțu nu pare interesat să preia o echipă în acest moment, șefii de la CS Universitatea și-au îndeptat atenția spre Petre Grigoraș. Tehnicianul de 49 de ani pare înclinat să preia frâiele formației de Liga a II-a, dar a cerut timp de gândire până la finalul acestei săptămâni.

„Recunosc că am fost contactat de cei de la CS Universitatea Craiova, dar nu pot să dau un răspuns rapid, în una-două zile. Nu sunt omul care să se gândească doar la partea financiară în momentul în care bate palma cu o echipă. Nu vreau să păcălesc pe nimeni. Îmi doresc să cunosc toate aspectele problemei și am promis că până duminică (n.r. – 16 martie) dau un răspuns. CS Universitatea este un proiect interesant și de viitor. Mi-ar părea bine să lucrez acolo. Am stat doi ani și jumătate la Târgu Jiu și știu cât de iubită este Craiova în Oltenia”, a declarat Petre Grigoraș.

Napoli: „Nu m-a căutat nimeni de la CS Universitatea”

Aflat la un moment dat pe lista de posibili înlocuitori ai lui Ovidiu Stângă, tehnicianul italian Nicolo Napoli spune că nu a fost contactat niciodată de oamenii din conducerea clubului CS Universitatea: „Nu știu de ce nu am ajuns la CS Universitatea. Nu știu dacă fanii sau opus sau nu. Știu doar că pe mine nu m-a căutat nimeni de la acest club”, a spus Napoli, care a precizat că nu va mai lucra niciodată cu Adrian Mititelu: „La FC Universitatea Craiova nu mă mai întorc cât timp e Adrian Mititelu acolo. Nu mai vreau să lucrez niciodată cu el”.

CS Universitatea Craiova se află pe locul 2 în seria a II-a din Liga a II-a, după 16 etape, cu 29 de puncte, la egalitate cu CSM Râmnicu Vâlcea. Sâmbătă, 15 martie, în etapa a 17-a, CSU Craiova se deplasează la Arad, pentru meciul cu UTA (ora 11:00, live-text www.liga2.ro).

 

Articol scris de Daniel REMEȘ

Mihai Andries 12 Mar. 2014, 14:13 Campionat
Pe aceeași temă