Dan Alexa e mulțumit după remiza de la Slatina: „Echipa a arătat spirit, ne-am luptat”

Tehnicianul lui ACS Poli s-a declarat mulțumit după jocul de la Slatina. Golul de 2-2 venit pe final, al celor de la FC Olt, e singurul motiv de supărare al lui Dan Alexa, care s-a arătat în schimb încântat de schimbarea de atitudine a echipei sale după victoria obținută la limită în fața Pâncotei.

Alexa e mulțumit și pentru că ACS Poli și-a ținut încă o contracandidată la distanță înainte de play-off. „Am întâlnit o echipă care dacă ne învingea intra și ea în lupta pentru promovare. FC Olt este o echipă tare. Dacă după jocul cu Pâncota, când am câștigat cu 1-0, am fost foarte nemulțumit, acum mă pot considera mulțumit. Echipa a arătat spirit, ne-am luptat. Practic, noi am început meciul de la 0-1, încasând gol pe un contraatac provenit dintr-un corner al nostru. Apoi, golul doi l-am primit pe o greșeală personală. Dar important este că echipa a jucat, sunt mulțumit de spiritul arătat. Sunt însă nemulțumit că puteam câștiga, am avut 2-1, am avut un penalty clar la Elek, neacordat. Cred că e a cincea sau a șasea lovitură de pedeapsă neacordată în acest campionat. Am considerat Oltul favorită azi, având în vedere că nu am putut alinia cinci titulari plus trei jucători din lotul nostru. Am arătat o echipă bună și doar cu acest punct obținut pot spune că se vede promovarea. Un rezultat corect, dar să nu uităm că la 2-1, la penalty-ul neacordat la Elek, se putea rupe jocul. Mă supără că am luat gol în ultimele cinci minute dintr-o greșeală de marcaj. Oricum, în urma acestui punct pot spune că am luat o opțiune serioasă pentru promovare. Începe play-off, la fel consider mai departe Reșița și Olt ca principale contracandidate. Și Mioveni poate intra în calcule, după victoria de la Pâncota”, a declarat Dan Alexa.

ACS Poli se pregătește acum de partea a doua a campionatului, în care va intra cu un avans de șase puncte față de locul 2, Metalul Reșița. În primul joc din play-off, timișorenii primesc sâmbăta viitoare, de la ora 11, replica Olimpiei.

Vezi programul și clasamentul pe care ACS Poli îl va avea în play-off

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Gazeta nouă

Pe aceeași temă