CSM Râmnicu Vâlcea vs Metalul Reșița, meciul foștilor

Adrian MUJEA, Mihai Andries 27 Nov. 2014, 18:58 Campionat
CSM Râmnicu Vâlcea vs Metalul Reșița,** meciul foștilor

Duelul de sâmbătă dintre CSM Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșița pune față în față mulți jucători, dar și antrenori care au colaborat cu Rufă și când acesta conducea gruparea din Zăvoi. Doar trei dintre actualii jucători de la CSM Râmnicu Vâlcea au evoluat în trecut pentru clubul condus de Cătălin Rufă: Chris Nkogue, Bogdan Geantă și Denis Dumitrașcu.

Dacă Geantă era jucătorul Damilei și a fost împrumutat în Zăvoi pentru un an, în schimb Dumitrașcu nu a făcut parte din contingentul de jucători mutat de Rufă la Reșița. Cât despre Nkongue, acesta s-a transferat mai întâi la Slatina și ulterior a revenit la Vâlcea. Antrenorii Alex Pelici și Robert Tufiși se află și ei în aceeași situație, de a își înfrunta sâmbătă foștii colegi. Un caz aparte este cel al actualului căpitan de la Vâlcea, Ionuț Stoica, care, pe vremea când evolua la FC Oltchim, a dat de mai multe ori probe la CSM-ul condus de Rufă, dar nu a fost oprit niciodată!

Ulterior, Ionut Stoica a fost transferat de Damila de la Oltchim, a promovat cu „verzii” și a ajuns liderul echipei mutată de la Drăgășani în Zăvoi.

„Dacă nu vom reuși să câștigăm meciul de pe propriul teren cu Metalul Reșița, atunci punctul cucerit la ACS Poli nu prea mai are valoare. Așa că e clar, trebuie să ne mobilizăm la maximum și să ne impunem. Pe terenul lor am ratat mult, sper să mai avem și noi noroc. Am avut destulă neșansă în acest campionat. Avem mare nevoie de sprijinul spectatorilor, îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion și sperăm ca vâlcenii să ne încurajeze din primul și până în ultimul minut. Noi le promitem că ne vom bate pentru fiecare minge și că vom încerca să le aducem o bucurie mare” a spus Ionuț Stoica pentru siteul oficial al clubului CSM.

Din actualul lotul Metalului, au mai rămas din perioada când echipa juca la Vâlcea doar Adrian Pascal, Constantin Vasile, Ionuț Popescu, Costin Stoica și Andrei Neagoe. Ionuț Tătaru a jucat și el la Vâlcea anul trecut, iar ulterior a ajuns la Reșița.

Partida CSM Rm.Vâlcea – Metalul Reșița se dispută sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 11.00, în Zăvoi.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 27 Nov. 2014, 18:58 Campionat
Pe aceeași temă