Chindriș: „Se știe că ultima impresie contează, suntem sus, acolo unde ne vrea toată lumea”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2015, 12:03 Campionat
Chindriș:**

Marius Chindriș a fost unul dintre utiștii menajați de Roland Nagy la Mioveni, iar mijlocașul de 24 de ani a răspuns cu o prestație bună în confruntarea cu Olimpia Satu Mare de sâmbătă , câștigată cu 4-1.

„Se pare că mi-a prins bine faptul că nu jucasem miercuri la Mioveni. Se acumulase o anumită stare oboseală, mai ales că jucasem tot pe un astfel de teren și cu U. Cluj. Era și lungă deplasarea până la Mioveni, cred că stafful a fost inspirat să odihnească unii jucători, dându-le totodată șansa să joace altora care au evoluat mai puțin și care pot intra și ei oricând în locul oricui în echipă”, consideră mijlocașul central al arădenilor.

Legat de desfășurarea confruntării cu sătmărenii, Chindriș a adăugat: „A fost un meci de luptă pe un teren execrabil. Pe astfel de suprafețe de joc valorile se nivelează, poate de aceea nu am reușit să marcăm încă dinaintea pauzei. Acest teren când nu plouă e beton, iar când plouă e mocirlos. Se știe că ultima impresie contează întotdeauna, ne bucurăm că noi am lăsat o impresie bună. Suntem acolo sus unde toată lumea ne vrea și unde ne simțim și noi bine. Ca de fiecare dată, jucăm la victorie și la Râmnicu Vâlcea. Cele trei puncte ar fi foarte importante pentru acest final de an, fără să ne intereseze neapărat ce loc vom ocupa după aceea”.

Un sfat pentru colegul Burlă privind posibilitatea transfeurlui la Steaua? „El e cel mai în măsură să decidă. E un jucător tânăr, la vârsta lui cel mai important e să aibă meciuri în picioare. Dacă el crede că se e poate impune la Steaua sau la o altă echipă de Liga 1, poate să facă saltul, de ce nu?”, a mai punctat Chindriș.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 29 Nov. 2015, 12:03 Campionat
Pe aceeași temă