Căpitanul s-a întors cu gol! „Ziceau unii că nu prindem nici locul 10. Uite că ne batem la promovare”

Marius ANGHEL 23 May. 2016, 17:56 Campionat

Dragoș Pătru a revenit în primul unsprezece al Chindiei și a făcut-o cu o evoluție bună, încununată de gol în poarta Brașovului (1-0), la ultimul meci pe teren propriu al echipei din Târgoviște în play-off-ul Ligii a II-a. Pătru a vorbit despre perioada în care a stat pe banca de rezerve, despre șansele Chindiei de a ajunge la baraj sau de a promova direct și despre atmosfera pe care au creat-o suporterii pe „Eugen Popescu”. Media de asistență la jocurile lui Pătru &.co în play-off, pe stadionul din Târgoviște, a fost de 3.000 de spectatori.

– Dragoș, emoții la penalty?
– Nu am avut emoții. Mai mult decât să ratez nu aveam ce să fac. Sunt fericit că am contribuit la această victorie. Mă bucur că am jucat și că am marcat, într-un meci greu, cu o echipă bună.

– Ai reintrat titular după o pauză de șase etape…
– Vă dați seama că după ce am jucat atâtea meciuri am fost supărat, dar supărat pe mine, nu pe altcineva. Am fost lângă echipă, i-am încurajat pe băieți, am ajutat de câte ori a fost nevoie. Avem un grup frumos și cred că puteam să facem și mai multe sezonul ăsta.

– Chindia păstrează șanse și pentru baraj, și chiar pentru promovarea directă în Liga 1. A doua variantă e dificilă, să recunoaștem.
– Promovarea se joacă. Gaz Metan are meci greu la Mioveni, UTA la Brașov… Nu cred că e așa cum s-a spus, că gata, a promovat Gazul. În play-off sunt echipe tari, tot mini-campionatul a fost foarte strâns și uite că se joacă până în ultima secundă.

– Peste 3.000 de oameni au fost cu Brașovul, deși multă lume a fost supărată după înfrângerea de la Arad.
– Le mulțumim suporterilor că au venit în număr mare și ne-au încurajat. Tot campionatul i-am simțit aproape de noi. Ne bucurăm că au înțeles că la Târgoviște sunt băieți care vor să ducă fotbalul sus. Erau unii care ziceau vara trecută că nu prindem nici locul 10, că retrogradăm etc. Uite că am demonstrat că facem o treabă frumoasă la Chindia și am ajuns să ne batem la promovare.

– Ce o să fie la Baia Mare?
– La Baia Mare trebuie să ne facem jocul obișnuit și să câștigăm. Ce se întâmplă pe celelalte stadioane, vom vedea. Sper să prindem măcar barajul, să venim acasă, pe Eugen Popescu, și să le oferim oamenilor încă o victorie. I-am învățat pe suporteri cu victorii și vrem să o ținem tot așa.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto și video: DBSport

Marius ANGHEL 23 May. 2016, 17:56 Campionat
Pe aceeași temă