Bodea, încântat de publicul severinean

16 Sep. 2011, 13:53 Campionat
Bodea,** încântat de publicul severinean

Noua echipă a municipiului Drobeta Turnu Severin a adus în primele două meciuri de pe propriul teren 10.000 de spectatori. La jocul cu FC Bihor, Gaz Metan a beneficiat și de susținerea nou-înființatei galerii Ultras Severin, iar atmosfera din tribune l-a încântat pe antrenorul Cosmin Bodea.

„Ne bucurăm că am adus atâția oameni la stadion. Pentru asta jucăm și fotbalul. E mai plăcut atunci când ai spectatorii alături de tine și când poți să-i faci și fericiți”, a spus Bodea.

Gaz Metan Severin joacă sâmbătă tot în nocturnă, cu FC Olt. Meciul de pe „Municipalul” severinean începe la ora 19,30, iar la oaspeți vor avea drept de joc și craiovenii împrumutați în vară de la Gaz Metan, Cătălin Niță și Bogdan Chirea. Elevii lui Dan Oprescu vin după trei înfrângeri consecutive, cu Gloria Bistrița (1-2), Poli Timișoara (0-1) și Unirea Alba Iulia (1-2), dar antrenorul Bodea crede că echipa sa, chiar dacă nu a primit niciun gol în primele patru etape, nu va avea un meci facil.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, cu toate că la prima vedere FC Olt pare un adversar mai accesibil. Toate jocurile sunt dificile. Noi venim după un program aglomerat. Am jucat în câteva zile cu Alro și Bihor, dar sper să refacem jucătorii până sâmbătă și să câștigăm cele trei puncte”, a precizat Bodea

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

16 Sep. 2011, 13:53 Campionat
Pe aceeași temă