„Am pierdut nemeritat acest joc, e frustrant și rușinos”

12 May. 2012, 01:21 Campionat

Antrenorul „Bătrânei Doamne” nu a scăpat de ce i-a fost frică. A atras atenția că întotdeauna cel mai greu meci este cel care urmează și ar fi o eroare din partea arădenilor să-și subestimeze adversarul mult mai slab cotat. De la nivelul tribunei, impresia a fost că jucătorii UTA-ei nu au forțat prea mult și asta pentru că erau convinși că golul izbăvitor va cădea în cele din urmă. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, ba, dimpotrivă, „alb-roșii” au fost cei care au scos mingea din poartă.

„Cred că am dominat jocul din toate punctele de vedere. Din păcate, acolo, în față, nu întâmplător am dat gol doar din faze fixe. Asta depinde și de calitatea jucătorilor aflați. Oricum, am pierdut nemeritat acest joc, e frustrant și rușinos în același timp. E inadmisibil, după părerea mea, să domini un meci de asemenea manieră și să îl pierzi. Dar, până la urmă, cred că cei care aveau emoții că ne luptăm la locul trei sunt satisfăcuți. Probabil că am avut o serie bună de rezultate, am fost luați în seamă prea mult de contracandidate. Avem mulți jucători tineri care nu s-au mai luptat până acum la promovare. Alții, mai în vârstă, nu s-au gândit mult la obiectiv, nu credeau foarte mult în locul trei și am ajuns în această situație”, a afirmat Adi Falub la finalul disputei cu moroșenii.

Spunând că nu caută neapărat scuze pentru usturătorul eșec cu FC Maramureș, antrenorul UTA-ei a adăugat: „Nu vreau să comentez nici arbitrajul, trebuia să primim cel puțin un penalty. Ce să facem? Știam de acest arbitru, avea antecedente contra noastră. Împotriva UTA-ei, jucătorii echipelor adverse se refac subit, au loc miracole din acest punct de vedere. Dar, până la urmă, noi suntem singurii vinovați. Știm unde ne aflăm, s-a terminat lupta noastră pentru locul trei, acum trebuie să ne hotărâm ce vom face în continuare. Mai avem un meci, îl vom juca, mergem să câștigăm, poate vom avea mai multă șansă ca astăzi și terminăm campionatul cu fruntea sus”.

În fine, fostul fundaș a mai precizat că soarta sa la gruparea emblemă a orașului nu a fost pecetluită de înfrângerea cu formația lui Buia. „Nu depinde viitorul meu de acest rezultat. Ne-am luptat pentru locul trei, care poate nici nu e promovabil, dar era frumos să terminăm pe podium. Vom vorbi acum cu președintele clubului, dar viitorul meu nu depinde de ceea ce s-a întâmplat în această seară”, a concluzionat Falub.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sergiu Daniel GIURGIU

12 May. 2012, 01:21 Campionat
Pe aceeași temă