„Am fost naivi de două ori și asta ne-a costat două puncte”. Artimon laudă evoluția jucătorilor săi din meciul cu FC Bihor

FC Caransebeș s-ar fi putut distanța aproape decisiv de ultimele două clasate în Seria a II-a dacă sâmbătă, în cadrul ultimei etape a returului, a 22-a a campionatului, ar fi reușit să câștige meciul cu FC Bihor. Gugulanii s-au văzut conduși pe teren propriu încă din minutul 18, după reușita lui Ionuț Ban, au preluat inițiativa după golurile lui Gheorghe Goșa (30) și Andrei Artean (75), însă în final au fost egalați, Florin Pop (83) stabilind scorul final, 2-2.

Așa, FC Caransebeș începe turneul play-out al Seriei a II-a la patru puncte în fața orădenilor și la șase față de Șoimii Pâncota.

După remiza cu FC Bihor, antrenorul bănățenilor, Alin Artimon, a spus că meciul acesta a fost cel mai bun pe care l-au realizat până acum, că s-au exprimat foarte bine ofensiv și că ar fi meritat victoria. Tehnicianul a dat vina pe naivitate pentru acest rezultat.

„Am încheiat cu un punct o săptămână complicată, o săptămână în care jucătorii au reușit să treacă peste o perioadă nu tocmai favorabilă, deși rezultatele din ultimul timp ar fi trebuit să ne confere mai multă liniște. Eu îi felicit, pentru că, din punctul meu de vedere, e cel mai bun joc pe care l-am realizat până acum, e cea mai bună exprimare ofensivă, doar că am fost naivi de două ori și asta ne-a costat două puncte. Meritam mai mult, meritam o victorie, dar trebuie să învățăm că nu avem voie să greșim mult. Atunci când am greșit foarte puțin am făcut puncte. Ce e bine, e că am continuat o serie fără înfrângere, de șapte jocuri. Ce e bine e că ne-am exprimat mult mai bine pe faza de atac decât în meciul cu Pâncota. Ce e bine e că continuăm să adunăm puncte, acesta, cel de azi, putând să fie un punct decisiv. Am întâlnit o echipă bună, știam că se va întâmpla asta, o echipă care a fost în fața unor rezultate notabile inclusiv cu Poli Timișoara, cu Reșița, cu Olt, meci pe care l-am văzut și care, chiar dacă s-a încheiat 2-0, a arătat că Oradea are în momentul de față o echipă care merită să i se arate mai mult interes și să aibă mai multe puncte. Din punctul meu de vedere, a fost cel mai greu joc, îl anticipam, am știut asta toată săptămâna, și eu și jucătorii mei, și, una peste alta, sunt mulțumit, chiar dacă am pierdut două puncte, sunt mulțumit de modul în care ne-am exprimat. Dacă putem păstra acest ritm, dacă putem progresa pe jocul de atac mai mult, și vom fi mai atenți la momentele fixe, fiindcă am luat gol dintr-un corner al nostru, cu siguranță ne vom atinge obiectivul. Eu sunt încrezător și pentru mine punctul acesta nu e un eșec. Părerea celorlalți, de lângă noi… Mă interesează părerea unui singur om, a domnului primar… În rest, nu mă interesează ce părere au dumnealor”, a apus la conferința de presă de după meci Alin Artimon.

Vezi programul și clasamentul pe care FC Caransebeș îl va avea în play-out

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă