Stoican la Chindia! „Am venit la Târgoviște să promovez!”

09 Jan. 2012, 17:00 Bursa transferurilor

UPDATE: Noul tehnician al Chindiei a fost prezentat oficial într-o conferință de presă, susținută cu o oră înaintea primul antrenament al echipei în 2012. „Am venit la Târgoviște pentru că oamenii de aici au proiecte serioase. Vreau să obținem promovarea în Liga I. Că va fi anul ăsta, că va fi la anul, rămâne de văzut. Plecarea de la Dinamo II nu are nicio legătura cu oferta de la Târgoviște. Am niște probleme în familie, tatăl meu nu stă prea bine cu sănătatea. Am picat de comun acord cu conducerea lui Dinamo, să reziliem înțelegerea. Sunt mulțumit de ce am lăsat acolo”, a vorbit Stoican, care și-a adus la Târgoviște secundul din Ștefan cel Mare, Silviu Ioan.

26 la reunire

Stoican a avut la dispoziție 26 de jucători, printre care patru noutăți: Florin Epure (Catania Caransebeș), Florin Prodan (Petrolul Teleajăn), Constantinescu (Petrolul Teleajăn) și Alin Petrea (Primavera Roma). „Am făcut lista de transferuri, am comunicat-o lui Gică Popescu. După părerea mea, nu sunt foarte multe posturi de acoperit. Încercăm să aducem 2-3 jucători de Liga I, dacă vom reuși, va fi excelent. Oricum, la Târgoviște nu vor veni decât fotbaliști care să fie peste valoarea celor pe care îi avem acum”, descrie Stoican politica de transferuri.

Meci de prezentare cu Viitorul lui Hagi!

Chindia va susține două cantonamente centralizate în ianuarie- februarie: unul la Peștera, în munții Bucegi (14-24 ianuarie) și altul în Antalya (la jumătatea lunii februarie). „Înainte de Antalya, ne vom opri la Istanbul pentru un amical cu Galatasaray. Am promisiunea lui Fatih Terim că, în cazul în care nu vor avea meci de cupă, vor băga echipa mare”, a declarat Gică Popescu.

Pe tărâm turcesc se vor juca și alte 3-4 meciuri tari, cu formații de primă ligă din România, dar și cu Kuban, echipa lui Dan Petrescu. Șefii Chindiei își doresc un joc de prezentare a lotului, la sfârșitul lui februarie, cu Viitorul Constanța, la Târgoviște.

1 an și jumătate este durata contractului lui Stoican la Târgoviște


Liga2.ro a avut dreptate: Stoican la Chindia!

Sursele Liga2.ro au avut dreptate în ceea ce privește schimbările de la echipa lui Gică Popescu. În aceste momente, la Târgoviște are loc prezentarea oficială a lui noului antrenor al Chindiei Târgoviște în persoana lui Flavius Stoican. Conferința de presă este programată a începe în următoarele cinci minute.

Vom reveni cu amănunte de la fața locului imediat după terminarea ei.

Articol scris de Ionuț MARIN

09 Jan. 2012, 17:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă