Pîrvulescu pleacă în Austria cu Pandurii: „Cluburile s-au înțeles, dar Vâlcea așteaptă decizia Comitetului Executiv”

Pîrvulescu pleacă în Austria cu Pandurii:**

Fundașul central Cătălin Pîrvulescu (23 ani) a fost testat în a doua parte a cantonamentului echipei Pandurii Târgu Jiu de la Cisnădie, iar de mâine va pleca cu gorjenii în al doilea stagiu de pregătire, la Viena.

„Voi merge cu Pandurii în al doilea cantonament, în Austria, dar transferul nu este făcut. Cluburile s-au înțeles, dar Vâlcea așteaptă decizia Comitetului Executiv din 11 iulie, dacă CSM intră în Liga 1, rămân în Zăvoi, dacă nu, atunci se perfectează transferul la Târgu Jiu. Oricum, voi juca la Liga 1, va fi o experiență foarte interesantă și sper să rămân în primul eșalon, să nu mai cobor la Liga a 2-a. Noi ne-am dorit cu CSM locurile 1-2, din păcate, atât s-a putut, am terminat pe 3, dar nu este normal ce s-a întâmplat cu Craiova. Din sezonul sezonul viitor al Ligii a 2-a va fi și mai greu, promovează o singură echipă, va fi o luptă aprigă” a declarat Cătălin Pîrvulescu.

Pe lângă Cătălin Pîrvulescu, CSM îl va mai ceda în primul eșalon și pe fundașul stânga Marius Briceag (22 ani). „Briceag și Pîrvulescu vor juca sezonul viitor la Liga 1,  fie cu noi, fie cu alte echipe, nu are rost să ne opunem transferurilor lor dacă noi vom rămâne la Liga a 2-a” a anunțat managerul general al clubului vâlcean, Lucian Munteanu.

Altfel, jucătorii de la CSM Râmnicu Vâlcea au primit încă o săptămână de vacanță și se vor aduna din nou pe 15 iulie, în Zăvoi.

Cum se știe, Vâlcea se reunise pe 23 iunie, dar odată cu afilierea CS U Craiova de către Adunarea Generală, care anula șansele CSM-ului la Liga 1,  echipa lui Erik Lincar a reintrat în vacanță după doar o săptămână de pregătire.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă