Legitimat ca jucător de futsal, Staicu e tentat să revină la fotbal: „Am fost contactat de FC Caransebeș”

Legitimat ca jucător de futsal, Staicu e tentat să revină la fotbal:**

Viorel Lolea are nevoie de întăriri pentru ca Muncitorul să iasă din pasa proastă prin care trece în Liga I de futsal după un debut excelent de campionat. Țintele antrenorului sunt mai mulți jucători care au trecut prin Valea Domanului.

Trupa pregătită de Lolea a surprins plăcut la debutul în primul eșalon de futsal al țării, dar subțirimea lotului a început să-și spună cuvântul după câteva etape. Ca și cum lotul nu ar fi fost destul de restrâns din punct de vedere numeric, Muncitorul i-a mai pierdut și pe Mozici și Pitaru, care au preferat să lase fotbalul de sală pentru câte un loc de muncă în străinătate. Consecințele s-au văzut imediat, roș-negrii pierzând meci după meci. Cam de fiecare dată, diferența s-a făcut în repriza secundă. Așa s-a întâmplat și la ultimul meci jucat de Muncitorul acasă, cu United Galați, pierdut cu 3-6.

,,Am avut și la acest meci doar șapte jucători, după trei minute s-a accidentat și Costescu și nu am mai rămas decât cu două schimbări, ceea ce e foarte puțin la jocul de futsal. Nu putem gestiona finalurile de joc. Mergem înainte, încercăm să mai aducem jucători de valoare, chiar dacă nu sunt jucători de futsal, ci fotbaliști de teren mare pe care încercăm să-i adaptăm cât mai repede. Se simte că nu mai avem în lot niciun jucător cu profil defensiv”, a declarat Lolea.

După ce l-a legitimat pe Vădrariu, ultima oară la Metalul, Muncitorul s-a înțeles și cu Marius Staicu, fostul idol al fanilor din Valea Domanului. Cândva golgheter al Reșiței, „Staicone” va îmbrăca din nou tricoul roș-negru. Nu al trupei din Valea Domanului, ci pe cel al Muncitorului. „Voi juca până în iarnă futsal, la Muncitorul. Am fost contactat de FC Caransebeș și e foarte posibil ca din retur să joc acolo”, a recunoscut fotbalistul.

Sursa: Express de Banat

Pe aceeași temă