Încă o lovitură pentru Fortuna. ACS Poli l-a transferat pe Chipirliu

Încă o lovitură pentru Fortuna.** ACS Poli l-a transferat pe Chipirliu

ACS Poli Timișoara a avut la antrenamentul din această dimineață un nou jucător. După sosirile lui Doman și Melinte, liderul Seriei a II-a din Liga 2 l-a înregimentat pe atacantul Bogdan Chipirliu, care în toamnă a evoluat la colega de serie AFC Fortuna. Jucătorul de 22 de ani a fost împrumutat de la Oțelul Galați.

Alb-negrii au o nouă soluție în atac după ce discuțiile pentru Buhăescu par să fi intrat în impas. Gălățeanul Chipirliu e noua achiziție a lui ACS Poli. Tânărul vârf a mai evoluat la Dunărea Galați și Oțelul, club de care aparține. În prima parte a campionatului el a fost golgheterul celor de la AFC Fortuna Poiana Câmpina, reușind să înscrie în cinci rânduri. El trebuia să revină la clubul moldovean în această iarnă după expirarea împrumutului la divizionara secundă. Bănățenii l-au acontat tot pentru șase luni și vor avea probabil o discuție în vară cu clubul care a luat un titlu în fața lui Poli, dacă vor ca înțelegerea să fie prelungită.

În altă ordine de idei, sub comanda lui Dan Alexa nu au sosit încă Pedro Henrique și Keita, cei doi și-au motivat absența prin faptul că avioanele cu care trebuie să sosească nu au legături bune cu aeroportul Orașului de pe Bega. Mâine, lotul timișorean e programat pentru vizita medicală.

5 goluri a marcat Bogdan Chipirliu în prima parte a sezonului din Liga 2, atunci când a evoluat pentru AFC Fortuna

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)
Pe aceeași temă