Gugulanii au început curățenia de iarnă. 7 jucători sunt aut pentru moment: „E posibil să mai plece și alții”

Gugulanii au început curățenia de iarnă.** 7 jucători sunt aut pentru moment:

FC Caransebeș iernează pe ultimul loc în Seria a II-a a Ligii 2, astfel că până la startul pregătirilor din primăvară gruparea bănățeană va lua o serie de măsuri în privința jucătorilor ce nu au reușit să ducă echipa mai sus în clasament. Antrenorul Alin Artimon, președintele Cosmin Popovici și primarul Marcel Vela s-au așezat la masă pentru a analiza actuala situație și pentru a face un plan prin care să revitalizeze echipa. Până la achizițiile importante anunțate în declarații în cadrul ultimelor etape din acest an, conducerea gugulanilor a decis să se despartă de mai mulți jucători.

„Am reziliat contractele portarilor Bujor și Rusu și ale jucătorilor Dicu, Ologu, Centea, Făiniși și Himcinschi. E posibil să mai plece și alți jucători, dar cei pe care vi i-am enumerat reprezintă plecări certe. Va fi o întreagă listă de achiziții, dar vom dezvălui numele jucătorilor transferați în momentul semnării actelor. Așa cum am promis, vom întări echipa pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat, pentru expressdebanat.ro, președintele grupării FC Caransebeș, Cosmin Popovici.

La scurtă perioadă după ce Alin Artimon a fost instalat pe banca echipei FC Caransebeș, antrenorului a renunțat la jucătorii Mario Muscă și Cristinel Gafița.

Pe aceeași temă