După un debut nefericit în Liga 1, Pîrvulescu a revenit la Vâlcea: „Am simțit că nu mă mai bagă și am cerut să plec”

După un debut nefericit în Liga 1, Pîrvulescu a revenit la Vâlcea:**

După un împrumut la Pandurii, care a durat doar două luni, fundașul central Cătălin Pîrvulescu (22 ani) a revenit de astăzi la CSM Râmnicu Vâlcea.

Jucătorul a evoluat un singur meci în Liga 1, debutând chiar împotriva Stelei, în Pandurii – Steaua 0-6, și a fost înlocuit în partea secundă a jocului. De atunci, echipa gorjeană a mai disputat două etape, însă Pîrvulescu nu a mai prins lotul oltenilor, iar jucătorul a cerut să revină la Râmnicu Vâlcea.

„Am vrut să joc, să am meciuri în picioare. Pandurii a fost o experiență frumoasă, ei mă urmăresc în continuare, poate în viitor voi ajunge din nou acolo. Am jucat mai prost un meci, apoi am simțit că nu mă mai bagă și am cerut să plec. Eu eram jucătorul CSM-ului, am fost împrumutat la Târgu Jiu. Am venit să ajut CSM-ul să ajut să își îndeplinească obiectivul și să promoveze” a declarat Pîrvulescu.

Aseară, Cătălin a ajuns la Vâlcea, iar astăzi va efectua primul antrenament din acest sezon sub comanda lui Erik Lincar. Dacă actele de transfer vor ajunge în timp util, acesta ar putea fi titularizat chiar sâmbătă, în jocul cu CS Mioveni.

Tânărul fundaș a explodat sezonul trecut, sub comanda lui Claudiu Niculescu, iar revenirea sa la Vâlcea reprezintă probabil cel mai important „transfer” al CSM-ului.

CITEȘTE un INTERVIU cu VIOREL MOLDOVAN, antrenorul naționalei Under 21, în care vorbește despre tinerii jucători români care evoluează la noi în campionat sau în cele din străinătate

„Aici mulți jucători sunt ținuți în brațe, sunt cocoloșiți, sunt umflați. Unii jucători sunt mult prea mămoși, mult prea sensibili. Afară e altceva. E o luptă pe viață și pe moarte, în care trebuie să te impui și să-ți câștigi locul de titular”
Viorel Moldovan, selecționerul naționalei U21

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă