Ali Calvin Tolmbaye a semnat cu CS Mioveni

Ali Calvin Tolmbaye** a semnat cu CS Mioveni

CS Mioveni a realizat luni primul transfer al acestei veri, anunță site-ul oficial al echipei argeșene. Galben-verzii și-au întărit apărarea cu un fundaș român de naționalitate centraficană, acesta mai jucând până acum în România la UTA între 2010 și 2013 după care a ajuns în Ungaria la echipa de Liga a II-a, Bekescsaba.

Ali Calvin Tolmbaye are 28 de ani și este născut în România, la Arad. Joacă fundaș central, unul dintre posturile cu probleme de la echipă, iar în doi ani și jumătate cât a evoluat la UTA, a avut 41 de prezențe în echipă, reușind chiar și două goluri. Ali Calvin Tolmbaye a ajuns apoi la Bekescsaba unde a evoluat 30 de meciuri într-un sezon și jumătate.

Niculescu: „Nu văd de ce să nu se facă și performanță aici”

În altă ordine de idei, noul antrenor al echipei, Claudiu Niculescu, s-a declarat mulțumit de condițiile găsite la Mioveni. „Condițiile de pregătire sunt foarte bune. De când am început această meserie m-am confruntat cu destule probleme, începând de la terenurile de antrenament, etc… Aici nu sunt aceste probleme. Chiar există un teren de antrenament cu care nu se pot lăuda multe echipe de Liga I. În plus am văzut că echipa are stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă destul de rar în România. Nu văd de ce să nu se facă și performanță aici. Ar fi păcat ca CS Mioveni să nu revină în Liga I. Eu voi face tot ce voi putea să realizăm acest lucru” a declarat, citat de csmioveni.ro, Claudiu Niculescu la prima conferință de presă organizată la Mioveni.

Miercuri fac vizita medicală

Fotbaliștii echipei din Seria a II-a vor efectua miercuri dimineață vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova, locul unde galben-verzii merg mereu pentru analize. Controlul medical va fi făcut în această vară de 23 de jucători. Fotbaliștii argeșeni vor trece la Policlinică pe la următoarele cabinete: ortopedie, stomatologie, medicină internă, antropometrie, laborator, probă efort.

Sâmbătă au amical cu Urban Titu

În privința programului de pregătire, CS Mioveni va disputa sâmbătă un nou meci de verificare, tot în compania unei formații de eșalon inferior.

La Mioveni va veni Urban Titu, formație ce este antrenată din această vară de Rică Neaga. Partida este programată la ora 11,00, la Grupul Școlar Colibași, însă, în funcție de vreme, ar putea fi schimbată și ora și locația, la fel ca la partida cu AS Valea Ursului.

Pe aceeași temă