Bulzan a fost suspendat și nu mai poate juca în acest sezon: „Ne-a lăsat baltă într-un moment greu. Cu siguranță va plăti”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2015, 17:49 Seria 2
Bulzan a fost suspendat și nu mai poate juca în acest sezon:**

După ce a sărit la gâtul unui coleg de-al său la meciul dintre Cetate Dezana și Șoimii Pâncota II, Ovidiu Bulzan a încasat nu mai puțin de șapte etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină a Asociației Județene Arad. Asta înseamnă că fotbalistul nu va putea fi folosit nici în partidele organizate de FRF, drept pentru care Ionuț Popa nu-l mai ia în calcul pentru acest sezon de ligă secundă.

În play-out, „șoimii” mai au de jucat exact șase partide, atât cât mai ține sancțiunea pâncotanului, care – eventual – va mai putea evolua în Liga a V-a începând cu deplasarea de la Buteni, de pe 16 mai.

Până una alta, fotbalistul a fost pus pe linie moartă de „Mister”, care nu a contat pe el nici măcar în amicalul de la Zăbrani, urmând ca și conducerea clubului să ia măsuri în ceea ce-l privește. „În loc să fim uniți când avem de îndeplinit un obiectiv, unii dintre fotbaliști au înțeles să fie indisciplinați și să ne lase baltă într-un moment greu. Cu siguranță, Bulzan va plăti, va fi amendat, mai ales că și clubul va trebui să achite, la rândul său, o amendă de 600 de lei pentru prostia ce a făcut-o la Dezna. Nici situația lui Burian nu este mai bună, pentru că și el avut dese abateri disciplinare”, a precizat Pavel Piroș, președintele grupării din Podgorie.

Bulzan ratase debutul de sezon datorită unei accidentări, revenind pe gazon în partida cu ACS Poli. De atunci, Dan Cuedan s-a bazat mereu pe el, iar mijlocașul s-a mișcat în general bine.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Apr. 2015, 17:49 Seria 2
Pe aceeași temă