Bujor și Apostu au revenit la antrenamentele primei echipe, însă n-au fost luați în deplasarea de la Slatina

Marius ANGHEL 23 Oct. 2014, 14:13 Seria 2
Bujor și Apostu au revenit la antrenamentele primei echipe,** însă n-au fost luați în deplasarea de la Slatina

În etapa a zecea a turului Ligii a II-a la fotbal FC Olimpia va evolua sâmbătă în deplasare, la Slatina, în fața echipei FC Olt, locul 7 în serie. Considerând că distanța dintre cele două localități este mare (550 km), conducerea clubului a decis ca delegația sătmăreană să pornească spre destinație în cursul dimineții de joi. Sătmărenii vor face drumul dintr-o bucată, se vor caza la Slatina, iar vineri au programat un ușor antrenament pe un teren din oraș.

Din delegația Olimpiei fac parte 19 jucători: Anca și Șuta – portari, Munteanu, Burlacu, Ioniță, Mureșan, Micaș, Heil, Iuhas, Laso, Gavrilescu, Rus, Faur, Bic, Swarckopf, Villand, Boștină, Feier, A. Rus – jucători de câmp. Ultimul este un junior talentat, promovat de la echipa a doua a Olimpiei.

Nu fac deplasarea Bălău, Bujor și Apostu. Informația Zilei scrie că ultimii doi jucători s-au pregătit până acum trei zile la echipa a doua, iar de luni au participat la antrenamentele primei echipe, însă nu au fost reținuți în lotul care a plecat la Slatina.

Marius ANGHEL 23 Oct. 2014, 14:13 Seria 2
Pe aceeași temă