Antrenorul Mioveniului are o dorință înaintea meciului cu Unirea: „Vrem să fim primii care câștigă la Tărlungeni”

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 15:41 Seria 2

CS Mioveni va juca, sâmbătă, în deplasare la Tăr­lun­geni, pe terenul unde nu a câștigat nicio echipă în acest se­zon. Tocmai de aceea, antrenorul Claudiu Niculescu își dorește ca e­chipa sa să spargă gheața în acest sens și să fie prima care obține victoria pe terenul brașovenilor.

– Claudiu, cum vezi meciul de la Tărlungeni?
– Ne așteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe ai că­ror jucători nu au pierdut în a­cest sezon acasă. Sper însă să fim noi primii care le producem o înfrângere pe propriul te­ren în acest campionat. Va fi un meci dificil, cu o echipă care a demon­strat de multe ori că le poa­­te pune probleme mari adver­sa­rilor. Sper să spargem ghea­ța în meciurile cu ei și să ne consolidăm poziția din clasament, iar până la finalul play-off-ului să ne atingem obiectivul.

– În sezonul regulat s-a terminat 0-0 pe terenul lor. S-au schimbat multe de atunci?
– În sezonul regulat, am făcut 0-0 la ei, însă multe nu s-au schimbat de atunci, nu aveau cum, așa că știm ce joacă aceas­­tă formație care are în componen­ță fotbaliști foarte buni, ce au e­voluat și în Liga 1.

– După etapa trecută, e­chi­pa a urcat un loc în clasament. Mai urcați?
– Avem posibilitatea să ur­căm din nou în clasament, dar, așa cum am spus-o și înaintea meciului anterior, nu mă gândesc acum la acest lucru. Vom vedea după meci ce va fi, atunci ne vom uita la clasament. Am încredere în băieți că vor face un meci bun.

– Care este atmosfera în lot, după ultimele rezultate bune?
– Atmosfera este și ea foarte bună, mai ales după ultimul rezultat, victoria de la Satu Mare. În continuare, vreau ca băieții să arate că au caracter și să joace bine. Sper să fie motivați la a­cet meci, sper să reușesc să-i motivez foarte bine pentru această deplasare și să arate că au valoare și că pot urca pe podium.

Victorie cu Juniorii A

CS Mioveni a disputat, miercuri seară, la Grupul Școlar Colibași, un meci de pregătire cu echipa de Juniori A a propriului club. Seniorii s-au impus cu 8-0, golurile fiind marcate de Honciu, Răuță, Ayza, Năstăsie, Mazilu, Nilă, Șchiopu, Vintilă.

La echipa mare au jucat: Popescu – Negoiță, Calvin, Cucui, Edi Stoica – Răuță, Mîrzeanu – Iancu, Honciu, Ayza – Năstăsie, în repriza a doua intrând pe teren și ceilalți componenți ai lotului galben-verde, cu excepția lui Iamandi și Lupu.

Antrenament la Ștefănești

Joi dimineață, galben-verzii au efectuat o șe­dință de pregătire la Ștefănești, antrenamen­tul fiind programat dimineață la 10:00. Astăzi, jucătorii Mioveniului vor efectua o nouă ședință de pregătire acasă, după care vor ple­ca spre Tărlungeni, acolo unde, mâine, de la ora 11:00, se va desfășura, contra Unirii din localitate, partida contând pentru etapa a patra a play-off-ului Ligii secunde.

Articol scris de Silviu Mihai
Foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 15:41 Seria 2
Pe aceeași temă