Alin Popa, suspendat cu FC Universitatea: „Va fi o absență importantă din jocul nostru ofensiv”

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 13:31 Seria 2
Alin Popa, suspendat cu FC Universitatea:**

Alin Popa va absenta la meciul Mioveniului de pe terenul celor de la FC Universitatea Craiova. Fotbalistul argeșenilor a fost eliminat în jocul disputat sâmbătă cu Gloria Bistrița după ce a primit direct cartonașul roșu în minutul 64 al confruntării, la o intrare dură asupra lui Fizeșan.

Marius Stoica, antrenorul echipei argeșene, spune că Popa va fi o absență importantă, însă are jucători buni care îl vor înlocuit în acest joc. „Avem jucători suficienții de buni pentru a îl înlocui pe Alin la acest meci. Numai că el va fi o absență importantă din jocul nostru ofensiv, dar nu mai avem nimic de pierdut și trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a realiza un joc cât mai bun și pentru a acumula un punct sau trei puncte după meciul împotriva lor. Am reușit să îi învingem în tur, așa că avem motive suficiente să sperăm că putem da lovitura și la acest joc.”, a declarat Stoica.

În tur, Mioveniul a câștigat în prelungirile partidei

CS Mioveni a reușit să se impună în partida din turul campionatului disputată împotriva celor de la Universitatea Craiova. Argeșenii au bifat un succes cu scorul de 2-1. Meciul a fost unul cu adevărat interzis cardiacilor. Oltenii, susținuți fiind de un grup fantastic de suporteri au reușit să deschidă scorul destul de repede. Numai că în minutul 34, Baird a văzut al doilea cartonaș galben și oltenii au rămas în 10 la acest meci. Argeșenii au reușit să revină în meci și după ce au egalat în minutul 65 al disputei, au reușit să dea marea lovitură în ultimul minut de prelungire al partidei. Căpitanul Mihai Olteanu a reușit golul victoriei după o lovitură de cap în urma unei lovituri de la colțul terenului. Un succes al echipei din Mioveni la meciul de vineri le-ar mai da dreptul să spere la un loc de play-off în campionat.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 13:31 Seria 2
Pe aceeași temă