Alexa a dezvăluit că unul dintre jucătorii săi a atras atenția selecționerului: „S-au interesat de el”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 07 Dec. 2014, 19:40 Seria 2

ACS Poli a încheiat pozitiv anul 2014, cu o victorie la scor, 3-0, în fața contracandidatei Metalul Reșița și un avans de șapte puncte față de urmăritoare în Seria 2. Dan Alexa a dezvăluit ieri că unul dintre jucătorii aduși în vară, mijlocașul Ovidiu Popescu, a atras chiar interesul staff-ului naționalei mari a României. „Chirurgul” consideră de asemenea că mai sunt necesare întăriri și va testa nume noi în două jocuri amicale săptămâna viitoare.

Ovidiu Popescu (20 ani) e unul dintre tinerii care au atras atenția la ACS Poli. Fostul închizător al lui UTA, jucător crescut la Jimbolia, e lăudat de Dan Alexa. „Sunt jucători tineri care în vară nu spuneau nimic și acum sunt jucători de bază. Mă sună antrenori de la echipa națională să mă întrebe de ei, chiar de la prima reprezentativă și cred că Timișoara are un potențial foarte mare. Cele șapte puncte se pot transforma în mai multe… M-a sunat un secund al domnului Iordănescu și m-a întrebat de Popescu. S-au interesat de el, nu înseamnă că-l și cheamă. Important e că se vorbește de Popescu, când a fost adus multă lume strâmba din nas, că ce caută aici. Are potențial. E sub contract cu Poli, e foarte greu să plece un jucător pe care Timișoara se va baza mult timp de acum înainte”, a declarat Dan Alexa.

Amical cu Ripensia

Antrenorul lui ACS Poli consideră că sezonul de toamnă a fost cu suișuri și coborâșuri, dar poate cel mai important succes a fost pe terenul Fortunei. „Cea mai importantă victorie a fost cea de la Câmpina, nici Fortuna nu se aștepta să jucăm așa de bine. Apoi lucrurile au intrat pe un făgaș normal. A fost o sincopă la Tărlungeni, ei au marcat cinci goluri Fortunei… cu noi au avut doar o ocazie…”, a explicat Dan Alexa.

Timișorenii nu vor lua imediat vacanță. „Chirurgul” vrea să vadă jucătorii care au evoluat mai puțin, dar și nume noi care ar putea fi transferate, în două teste. Primul va fi marți, de la ora 14, pe „Dan Păltinișanu”, împotriva RIpensiei. „Vor veni mulți jucători pe care să-i vedem, dacă pot face parte din lotul nostru”, a precizat Alexa.

Reunirea echipei în 2015 e stabilită pentru data de 19 ianuarie.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 07 Dec. 2014, 19:40 Seria 2
Pe aceeași temă