Vești bune dinspre Suceava. Foresta a făcut rost de bani pentru a-și stinge datoria de la Finanțe

Marius ANGHEL 28 Apr. 2017, 18:44 Liga 2
Vești bune dinspre Suceava.** Foresta a făcut rost de bani pentru a-și stinge datoria de la Finanțe

Chiar dacă în ultimele săptămâni activitatea de la club s-a desfășurat în condiții de avarie din cauza problemelor financiare, Foresta a reușit să țină steagul sus în campionat. Echipa suceveană este neînvinsă de trei etape în eșalonul secund, în condițiile în care în ultimele runde au întâlnit pe CS Mioveni și FC Brașov, două dintre candidatele la promovarea în primul eșalon.

Din cauza datoriei către Finanțe cifrată la aproximativ 300.000 de lei, oficialii clubului nu au putut încă depune proiectul pentru finanțarea de la Consiliul Local pe anul în curs, însă există semnale dinspre club cum că situația este pe cale de rezolvare. 1.500.000 de lei are Foresta primiși în 2017 de la municipalitate.

„Din ce am aflat, președintele Andrei Ciutac a făcut rost de banii necesari pentru a acoperi datoria. Acum urmează ca proiectul nostru să intre în discuție la următoarea ședință a Consiliului Local, care va avea loc în luna mai. Sper să putem accesa cât mai repede prima tranșă din suma de 1.500.000 de lei care ne-a fost alocată de municipalitate pe anul în curs, pentru ca activitatea să reintre în normal, iar jucătorii să se poată gândi din nou la fotbal. Oricum, băieții merită felicitați pentru modul în care s-au comportat și pentru atitudinea arătată în ultimele partide de campionat. Au făcut abstracție de toate lipsurile și au demonstrat caracter și atașament față de culorile clubului”, a declarat antrenorul Forestei, Bogdan Tudoreanu.

Foresta, ocupanta locului 10 cu 38 de puncte în clasamentul Ligii 2 după desfășurarea etapei a 31-a, stă în acest weekend, fiindcă ar fi trebuit să joace cu Șoimii Pâncota, echipă care a fost exclusă în tur. În următoarea rundă va primi vizita formației Luceafărul Oradea.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL 28 Apr. 2017, 18:44 Liga 2
Pe aceeași temă