Valerii Moraru: „Mă sfătuiesc mereu cu Alexa. Mai avem nevoie de trei jucători”. Pe ce posturi vor rapidiștii întăriri

Marius ANGHEL 09 Feb. 2016, 10:37 Liga 2
Valerii Moraru:

Valerii Moraru, finanțatorul clubului Rapid, a declarat, luni, pe site-ul clubului, că se sfătuiește mereu cu Dan Alexa și că echipa, aflată în cantonament, în India, mai are nevoie de trei jucători.

„Mă sfătuiesc mereu cu Dan Alexa, cu cei din colectivul tehnic al echipei, și cred că am mai avea nevoie de un fundaș central, un vârf clasic de careu și, eventual, un mijlocaș de bandă. Suntem în discuții avansate cu mai mulți jucători, în maxim două săptămâni o să luăm decizia finală, cine o să devină sau nu jucătorul Rapidului”, a spus Moraru.

Fotbaliștii rapidiști s-au plâns de condițiile găsite în India, însă finanțatorul clubului a spus că problemele s-au rezolvat. „Nu întotdeauna toate ne ies cum am planificat, de la început. Însă acum echipa este cazată la Raviz Kavadu Resort, la nivel de cinci stele, cu toate condițiile asigurate pentru îndeplinirea obiectivului dorit de toată lumea: promovarea în Liga 1”, a declarat Moraru.

În primul meci din turneul la care participă Rapid în India, echipa antrenată de Dan Alexa a terminat la egalitate, duminică, scor 1-1, cu Volyn Luțk. Rapid va juca împotriva echipei sub 21 de ani a lui Watford, marți, de la ora 15.00.

FC Rapid și Dunărea Călărași au câte 36 de puncte și sunt în fruntea Seriei 1 din Liga a 2-a.

Articol scris de Răzvan Hriscu (Mediafax)

Marius ANGHEL 09 Feb. 2016, 10:37 Liga 2
Pe aceeași temă