Tohăneanu: „BNR refuză orice discuție cu noi !”

06 Feb. 2009, 17:17 Liga 2
Tohăneanu:** „BNR refuză orice discuție cu noi !

Contactat pentru a lămuri misterul deciziei conducerii de “a ceda Băncii Naționale a României, cu titlu gratuit, echipa de fotbal, toate trofeele, inclusiv palmaresul ce ilustrează cei 65 de ani de existență, în dorința disperată de a salva echipa Progresul de la desființare”, domnul Bogdan Tohăneanu, acționarul majoritar al Progresului, a declarat în exclusivitate pentru www.liga2.ro că BNR nu a vrut să se întâlnească cu reprezentanții clubului de fotbal Progresul București pentru a găsi o soluție prin care actualul litigiu să se rezolve pe cale amiabilă. După cum se cunoaște deja, instanța a obligat clubul din Parcul cu Platani să plătească chiria restantă către BNR. Deși actuala conducere s-a angajat să depună toate eforturile pentru ca echipa să supraviețuiască, punctul de vedere al BNR, exprimat de purtatorul de cuvânt, este unul incredibil și anume că baza sportivă din str. Dr. Lister urmează să fie folosită de o asociație sportivă a salariaților. Așadar, BNR propune ca angajații săi  “să evolueze” pe un stadion de 14.000 de locuri !

 

Cu toate că, nu cu mult timp în urmă, BNR și clubul Progresul aveau mai multe secții sportive în diverse ramuri, ca baschetul de exemplu, se pare că pe complexul sportiv de mai multe zeci de mii de metri pătrați vor desfășura activități sportive doar angajații BNR.

 

“O să ne adresăm mai multor instituții publice în speranța că vor ajuta Progresul, unul din cluburile de tradiție din fotbalul românesc, să nu se desființeze. Vom trimite petiții către Ministerul Tineretului și Sportului și către Primăria Municipiului București”.

 

“Voi participa la miting și vreau încă o dată să precizez că suntem dispuși să facem orice să salvăm clubul de la desființare ! ”

 

Articol de Andrei Petrică
 

06 Feb. 2009, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă