Și umilită de Pojorâtă și fără manager sportiv! Cristian Munteanu a renunțat la FC Oțelul. Vezi motivele

Și umilită de Pojorâtă și fără manager sportiv!** Cristian Munteanu a renunțat la FC Oțelul. Vezi motivele

FC Oțelul Galați a fost învinsă, sâmbătă dimineața, la un scor umilitor, 4-0 (2-0), în deplasare, de formația Bucovina Pojorâta, echipă care sezonul trecut juca în Liga a III-a și care în clasament era imediat deasupra Oțelului, cu doar două puncte mai mult înaintea acestui joc.

Soarta partidei s-a decis în mare măsură la mijlocul primei reprize, când Bucovina Pojorâta a marcat de două ori într-un interval de numai trei minute (25 și 27).

Cristian Munteanu, managerul sportiv al Oțelului, nu a fost cu echipa la Pojorâta, surse din interiorul clubului susținând că acesta a luat decizia de a-și rezilia pe cale amiabilă contractul cu FC Oțelul.

Conform acestor surse, Munteanu a luat această hotărâre fiind supărat pe echipă pentru rezultatele foarte slabe din acest sezon și în special pentru eșecul din meciul cu Dacia Unirea Brăila, nemulțumit că nu a reușit să redreseze situația sportivă, dar și pentru că în club nu sunt condiții minime pentru performanță sportivă.

După înfrângerea umilitoare de la Pojorâta, Oțelul are acum cu trei puncte mai puțin față de următoarea clasată, CS Balotești, în timp ce Ceahlăul are un singur punct mai puțin față de gălățeni. Nemțenii stau pe loc retrogradabil direct și nu vor ajunge la play-out.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă