Săgeata are probleme la mijloc pentru meciul cu FCM Dorohoi

Marius ANGHEL 21 Oct. 2014, 14:13 Liga 2
Săgeata are probleme la mijloc** pentru meciul cu FCM Dorohoi

Etapa a noua a Ligii 2, seria întâi, a fost una favorabilă pentru Săgeata Năvodari, echipă candidată la promovare. Elevii lui Cătălin Anghel au pus capăt seriei de trei runde fără victorie, învingând Farul cu 2-0. În plus, una dintre echipele cu care năvodărenii sunt în luptă directă pentru accederea în Liga 1, ACS Academica Argeș, a pierdut două puncte în deplasarea cu Rapid CFR Suceava, scorul fiind 1-1.

„Nu este nimic pierdut. Campionatul e lung, se vor mai irosi puncte. Trebuie să mergem înainte și să avem tărie de caracter să trecem peste orice obstacol. Ușor-ușor, să fim acolo în vârf, unde cred eu că ne e locul, dacă abordăm meciurile ca astăzi (n.r. contra Farului), a declarat Cătălin Anghel.

În etapa viitoare, sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 11.00, Săgeata joacă în fieful penultimei clasate, FCM Dorohoi, echipă nou-promovată, care are șapte puncte. „Trebuie să câștigăm acest meci. Sper să creștem de la partidă la partidă. Este bine că, în disputa cu Farul, am marcat în urma unei faze fixe, că avem executanți buni și jucători înalți, care pot rezolva această problemă. Vezan are o lovitură foarte puternică în genunchi. Sperăm să-l refacem pentru sâmbătă, cu atât mai mult cu cât va lipsi Cervera, suspendat. Ar fi foarte bine dacă va fi apt de joc și Guerra”, a mai spus Cătălin Anghel.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 21 Oct. 2014, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă