Primarul Snagovului, audiat de DNA într-un caz de luare de mită!

20 Dec. 2011, 17:39 Liga 2
Primarul Snagovului,** audiat de DNA într-un caz de luare de mită!

După ce în urmă cu două zile, FC Snagov a fost părăsită de antrenorul principal, Laurențiu Reghecampf, astăzi gruparea ilfoveană a primit o nouă lovitură: primarul Apostol Mușat a intrat în vizorul DNA pentru un caz de luare de mită, în urma unor afaceri imobiliare cu terenuri.

Mediafax anunță că primarii din localitățile ilfovene Snagov și Jilava sunt audiați, marți după-amiază, la Direcția Națională Anticorupție (DNA), într-un caz privind fapte de corupție, potrivit unor surse judiciare. Sursele citate au precizat că edilii sunt audiați în legătură cu fapte de luare de mită și trafic de influență.

Mai mulți jucători ai formației ilfovene, printre care Viorel Dinu și Roberto Iancu, și-au depus astăzi memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract, însă fără a se putea spune cu exactitate dacă acțiunea fotbaliștilor are legătură cu audierea primarului de către DNA.

Odată cu antrenorul Laurențiu Reghecampf a părăsit echipa și directorul sportiv Vlad Toader, cei doi urmând să lucreze împreună la Concordia Chiajna.

Pentru preluarea postului de antrenor principal favorit era Laurențiu Tudor, fost tehnician al grupării CSM Râmnicu Vâlcea.

Primarul Apostol Mușat este principalul susținător al fotbalului din Snagov, iar situația sa poate influența soarta echipei.

articol scris de Florin Alboiu

20 Dec. 2011, 17:39 Liga 2
Pe aceeași temă