UTA și-a stabilit amicalele dinaintea cantonamentului din Antalya. Liderul Ligii 2 intră la joc imediat după ce revine la antrenamente

Marius ANGHEL 24 Dec. 2019, 14:48 Pregătiri, amicale
UTA și-a stabilit amicalele dinaintea cantonamentului din Antalya.** Liderul Ligii 2 intră la joc imediat după ce revine la antrenamente

Jucătorii echipei UTA vor intra în „priză” imediat după ce se vor reuni în 2020. La doar patru zile după primul antrenament din noul an, liderul Ligii 2 va desfășura primul meci amical. Alți doi adversari pe care echipa arădeană îi va întâlnii în startul pregătirii de iarnă sunt stabiliți deja.

Laszlo Balint sună adunarea la UTA pe 14 ianuarie, iar patru zile mai târziu a programat un primul test al iernii. Adversarul liderului ligii secunde va fi echipa de juniori mari a clubului, antrenată de Sandu Gaica și Adi Ungur. O săptămâna mai târziu, pe 25 ianuarie, UTA se va afla față în față cu Progresul Pecica, surpriza plăcută a turului Seriei a 4-a a Ligii 3. Apoi, pe 31 ianuarie, „roș-albii” vor înfrunta o altă divizionară terță arădeană, ocupanta locului 3 din aceeași serie, Crișul Chișineu Criș. Toate cele trei dispute sunt programate la ora 11:00, pe arena Motorul, scrie Sport Arad.

Meciurile cu juniorii, Progresul Pecica și Crișul Chișineu Criș sunt considerate de încălzire pentru utiști, care pe 2 februarie se mută în Turcia pentru un cantonament. Mai precis, arădenii merg în Antalya, în stațiunea Belek, pentru un stagiu de pregătire care va dura 13 zile și unde antrenorul Laszlo Balint își dorește cel puțin patru jocuri amicale.

De la temperatura plăcută din Turcia, UTA va reveni apoi la frig în țară, urmând ca primul meci oficial din 2020 să-l joace la Miercurea Ciuc, polul frigului în România, cu FK Csikszereda. Partida va avea loc în jurul datei de 22 februarie, dacă vremea va permite desfășurarea sa.

Marius ANGHEL 24 Dec. 2019, 14:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă