UTA s-a reîntors rapid la remize! Arădenii au făcut doar un egal cu Crișul Chișineu Criș

Marius ANGHEL 07 Feb. 2019, 15:59 Pregătiri, amicale

Bucuria primei victorii în amicalele din acest an a ținut mai puțin de două zile la UTA. După succesul de marți cu 3-1 cu Gloria Lunca Teuz Cermei, „Bătrâna Doamnă” a obținut, astăzi, doar o remiză, scor 1-1, cu Crișul Chișineu Criș, echipa de pe locul 3 din Seria a 4-a a Ligii 3, mai slab clasată decât Cermeiul. Pentru formația antrenată de Ionuț Popa urmează un nou amical în această săptămână, sâmbătă, de la ora 13:00, la stadionul Motorul, cu Luceafărul Oradea.

După start de meci în care s-a jucat pe contre, însă fără ocazii de poartă, Crișul a deschis scorul în minutul 19, atunci când noua achiziție Marius Matei a preluat pe piept o minge centrată perfect peste apărare de Piț și a trimis din 10 metri pe lângă portarul Bodea. Costin (21) a fost la capătul primei reacții de orgoliu a arădenilor, însă mingea șutată de el de la 20 de metri a fost reținută pe linia porții de Dagău.

UTA a reușit totuși să egaleze destul de repede. Kanda a centrat dintr-un corner de pe stânga, iar Alin Șeroni (27) a trimis cu stângul din 6 metri.

În finalul reprizei, echipa lui Ionuț Popa a avut posesia, însă contrucția a fost previzibilă, iar singura ocazia pe care și-a creat-o, cu Costin la finalizare, nu i-a pus probleme lui Dagău.

În partea a doua a jocului, utiștii au fost mai activi. Stahl (55) a trimis peste poartă din marginea careului, Kanda a executat mai multe cornere, însă fundașii adverși n-au mai avut probleme cu respingerile, iar Rus (68) a avut ghinion la lovitura cu capul în mingea centrată de Ivan, care s-a dus în bară, iar de acolo în brațele lui Mucha.

Pe final, schimbările multe făcute de cei doi antrenori au fragmentat jocul. UTA a mai avut două cornere, însă nu s-a ajuns la a pune în pericol poarta adversă.

UTA: Bodea (Orlic 46′) – Rz. Ivan (R. Iuga 77′), El Hasni, Șeroni, Copaci – Melinte (Coulibaly 62′), Vadim Călugher (Cr. Costin 70′, Merian 84′) – Cr. Costin (Cr. Matei 50′), Kanda, Stahl (Isac 70′) – Cip. Rus (Dav. Popa 75′)
Au rămas pe bancă: I. Gavrilă, Salka (ambii de la UTA II)
Antrenor: Ionuț Popa

Crișul: Dagău (Mucha 46′) – Lazăr (Maghici 65′), Al. Pavel (Lang 65′), Tătaru, Siminic – Piț (Clej 76′), Gîlcă (Sabău 90+1′), Bozian, Lezeu (Ciornei 71′) – Modan (Ianc 62′), M. Matei
Antrenor: Adrian Abrudean

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 07 Feb. 2019, 15:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă