Un mijlocaș paraguayan, în probe la Petrolul. A jucat în Grecia, Italia și Azerbaidjan și e fratele unul fotbalist care a fost la U Craiova

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 19:57 Pregătiri, amicale

Petrolul are, începând din a doua zi a cantonamentului din Turcia, un nou jucător în lot, față de cei 22 cu care s-a plecat de la Ploiești. Flavius Stoican se bazează acum și pe mijlocașul paraguayan Derlis David Meza Colli (30 de ani). Acesta este fratele lui Cesar Meza Colli, fost jucător la U Craiova.

Derlis David Meza Colli a ajuns astăzi, după-amiază, la Kñzñlcahamam, acolo unde se pregătesc „lupii”, la timp pentru a participa la cel de-al doilea antrenament al zilei efectuat de către elevii lui Flavius Stoican. Jucătorul, care deține și cetățenie italiană, a evoluat ultima dată în Azerbaidjan, pentru Neftchi Baku. 

De-a lungul carierei, mijlocașul a mai jucat pentru Atromitos Atena, Ethnikos Pireu, PAS Giannina, Messiniakos (toate în Grecia), Cesena, Pavia (ambele în Italia), Inter Baku și FK Qabala (amândouă din Azerbaidjan) și Cerro Porteno (Paraguay).

Fiindcă ultimul meci jucat de Meza Colli a fost tocmai în luna mai 2018, pentru Neftchi Baku, acesta urmează să fie testat de Petrolul, iar apoi Flavius Stoican să ia o decizie în privința sa.

Mâine, primul amical din Turcia

Altfel, petroliștii au parcurs, astăzi, prima zi a stagiului în care au avut programate două ședințe de pregătire, prima desfășurată pe un soare plăcut, iar cea de-a doua pe o vreme mult mai rece și o ploaie săcâitoare. Dimineața, Flavius Stoican a pus accent pe partea fizică, pentru ca, după-amiaza, să se treacă la minge, intrându-se în zona tehnico-tactică a pregătirii.

Mâine, FC Petrolul va juca și primul meci al cantonamentului, în compania formației Fatih Karagumruk, o nou-promovată în cel de-al doilea eșalon. Partida se va desfășura la Bolu, de la ora 17:00.

Foto și video: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 19:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă