Un campion cu Oțelul și FCSB și doi atacanți străini, ultimele noutăți la UTA

Marius ANGHEL 14 Feb. 2019, 16:12 Pregătiri, amicale

UTA are, de astăzi, trei noi jucători la antrenamente, iar Ionuț Popa speră ca aceștia să confirme și să semneze cu echipa arădeană. Un atacant argentinian și altul cu cetățenie sârbo-elvețiană, dar și un campion cu Oțelul și FCSB sunt noutățile. Altfel, „Bătrâna Doamnă” nu-l mai are în lot pe moldoveanul Vadim Calugher, care ar putea ajunge la ACS Poli după ce s-a săturat să tot dea teste la Arad și să nu i se propună un contract.

Ionuț Neagu, Lucas Cano și Milan Basrak sunt noutățile de la antrenamentul de astăzi al UTA-ei, scrie Sport Arad, aceștia urmând a fi testați inclusiv în amicalul de sâmbătă cu Șoimii Lipova, programat de la ora 11:00, la stadionul Motorul.

Ultima dată la Gaz Metan Mediaș, mijlocașul gălățean Ionuț Neagu (29 de ani) are în cariera sa trei titluri de campion, două cu FCSB și unul cu Oțelul, cât și meciuri în Champions League. A mai evoluat în Turcia, la Karabukspor, și Cipru, la Nea Salamis, iar de mai bine de 10 luni nu a mai jucat nicăieri, după ce a fost legitimat la Gaz Metan.

Lucas Cano este un atacant argentinian de 23 de ani, crescut de Argentinos Juniors. În 2017 a fost împrumutat în prima ligă a Malaeziei, la FELDA United, unde a înscris șase goluri în 11 meciuri, iar în ultimul an a fost cedat în Chile, la echipa de ligă secundă CD La Serena, unde a marcat tot șase goluri, dar în 27 de jocuri.

Milan Basrak este un atacant de 24 de ani cu dublă cetățenie, sârbo-elvețiană. Chiar dacă are o vârstă destul de mică, acesta a jucat în cariera sa la mai multe cluburi. În Serbia a evoluat la Sopot, Napredak, Macva, Zecum, Indija sau Metalac, în Bosnia a jucat la Radnik Bijeljina, în Italia la Catanzaro, în Albania la Partizani Tirana, iar ultima dată a fost la Birkirkara, o echipă din Malta unde a prins cinci partide.

Până acum, UTA a făcut, oficial, patru transferuri: mijlocașul Baudouin Kanda (25 de ani, ex Dunărea Călărași) și fundașii Alin Șeroni (31 de ani, ex Dunărea Călărași), Răzvan Ivan (19 ani, ex Unirea Alba Iulia) și Cristian Melinte (30 de ani, ex ACS Poli).

Marius ANGHEL 14 Feb. 2019, 16:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă