„U” Cluj, victorie la scor în al doilea amical din Slovenia. Dorin Goga rămâne principalul om de gol și cu Dulca antrenor

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 09:50 Pregătiri, amicale
  • Universitatea Cluj și-a încheiat prima săptămână petrecută în cantonamentul din Slovenia cu un nou amical, al doilea programat în această perioadă. După victoria cu 2-1 împotriva formației maghiare de primă ligă FC MezÅ‘kövesd-Zsóry, clujenii au câștigat, duminică, cu 5-2, și testul cu NK Krka, echipă de liga secundă din Slovenia.


„Studenții” au deschis repede scorul în amicalul desfășurat pe stadionul din localitatea Novo Mesto. După un un-doi între Telcean și Firmino, Dorin Goga a marcat în minutul 8 cu un lob din preajma punctului de la 11 metri. Însă avantajul nu a ținut mult, fiindcă slovenii au egalat în minutul 19.

Tot Dorin Goga (33) a readus Universitatea în avantaj. Căpitanul clujenilor a reluat în plasă o minge centrată la bara a doua dintr-un corner de Pedro. Iar, până la pauză, același Pedro l-a lansat în atac pe Cristian Gavra (38), care a pătruns în viteză în careu și, după un dribling scurt, a plasat mingea, elegant, la colțul lung.

Debutul părții secunde a fost marcat de o ploaie torențială. Însă, jucătorii lui Cristian Dulca au mai înscris de două ori. Ceitil (68) a punctat și el dintr-o centrare a lui Rafa Miranda, iar Dican (85) a trimis cu capul direct la vinclu o minge venită din cornerul executat de Takacs. La faza imediat următoare acestui al doilea gol, în minutul 86, NK Krka a mai înscris și ea o dată, stabilind scorul final: 5-2. Totuși, clujenii ar mai fi putut înscris o dată, însă mingea șutată de Takacs (89) a lovit transversala.

Cristian Dulca i-a utilizat în acest amical pe: Costa (Dur-Bozoancă 46′, Gorcea 75′) – Telcean (G. Florescu 46′), Inacio (Nic. Pîrvulescu 46′), Kay, Taub (Berci 60′) – Ceitil – Pedro Mendes (R. Miranda 46′), Firmino (Vomir 46′), Al. Pop (Burghele 55′) – Goga (Dican 46′), Gavra (Takacs 60′).

Miercuri, Universitatea Cluj o întâlnește pe Al Wehda, ocupanta locului 7 în prima ligă din Arabia Saudită. A doua zi, pe 25 iulie, „Șepcile roșii” își încheie cantonamentul din Slovenia.

Foto: Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 09:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă