„U” Cluj, chinuită de Metalurgistul Cugir, dar câștigătoare în ultimul amical înainte de reluarea Ligii 2. Echipa folosită de Bogdan Lobonț

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 19:54 Pregătiri, amicale

Weekendul trecut a fost pentru majoritatea echipelor din Liga 2 prilejul pentru desfășurarea ultimului meci amical înaintea reluării campionatului. Printre acestea s-a aflat și Universitatea Cluj, care a disputat, sâmbătă, pe terenul din incinta Bazei Sportive „Clujana”, un test cu echipa de ligă a treia Metalurgistul Cugir. Jucătorii lui Bogdan Lobonț s-au impus cu 3-1, iar acum așteaptă nerăbdători jocul oficial cu Energeticianul, care în ultimul test a obținut doar o remiză cu Flacăra Horezu.

Gavra (13) a avut prima ocazie a partidei, însă a trimis pe lângă țintă, deși scăpase singur cu portarul. Cei care au marcat primii au fost însă jucătorii de la Metalurgistul. Dicu (15) a punctat din interiorul careului, iar Dican (21) a trecut pe lângă majorarea scorului, însă Dur-Bozoancă a blocat.

Clujenii au întors, apoi, rezultatul în decurs de patru minute. Carol Taub (23) a egalat la capătul unei faze prelungite de atac, iar Dorin Goga (27) și-a adus echipa în avantaj cu un șut plasat, de la 20 de metri, scrie site-ul oficial al Universității Cluj. Până la pauză, Dur-Bozoancă s-a remarcat din nou, de această dată în fața lui Cîrstean (35), în vreme ce „U” a irosit ușor un contraatac supranumeric (36), astfel că rezultatul pauzei a fost 2-1.

În partea a doua a jocului s-a continuat să se joace pe contre. Dicu (48) a trimis din unghi, Dur-Bozoancă era bătut, dar un coechipier l-a salvat cu respingerea sa de pe linia porții, ca după aceea Hațiegan (57) și Gavra (59) să treacă pe lângă majorarea diferenței.

Pe final, Marius Coman (80) a marcat pentru 3-1, nu înainte ca Dur-Bozoancă să mai salveze încă o dată, acum în fața lui Cercel (67).

„U” Cluj: Dur-Bozoancă – Căpușă, Abrudan, I. Ursu, Al. Coman – G. Florescu, Sepsi – Taub, Goga, N. Janos – Gavra.
Au mai jucat: Andr. Cordoș, Hațiegan, Kofi, Nic. Pîrvulescu, M. Coman
Antrenor: Bogdan Lobonț

Metalurgistul Cugir: N. Bănică – Bold, Ov. Morariu, Șt. Radu, Vitinha – Șaucă, Dican, Necșulescu, Dicu – P. Păcurar – Cîrstean
Au mai jucat: Crivăț, Dohotariu, Cercel, Lang (ex Comuna Recea), Făgărășanu, Vărărean, Șuteu, M. Neagu
Antrenor: Călin Moldovan

Universitatea Cluj are primul meci oficial din 2019 sâmbătă, de la ora 13:00, la Petroșani, pe stadionul Jiu, cu Energeticianul.

Foto: Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 19:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă