Ștefan Grigorie, la un pas să semneze cu o rivală din campionat a Rapidului. Negocierile cu mijlocașul sunt avansate

Ștefan Grigorie, la un pas să semneze cu o rivală din campionat a Rapidului.** Negocierile cu mijlocașul sunt avansate

FC Academica Clinceni o ține numai în egaluri în meciurile de pregătire din această iarnă. Gruparea ilfoveană a remizat fără gol, miercuri dimineață, în amicalul cu Metaloglobus București, disputat pe terenul sintetic de la baza Granitul. E al patrulea egal pentru echipa pregătită de Laszlo Balint după 2-2 cu Viitorul Dragomirești Vale, 0-0 cu CS Balotești și 2-2 cu Concordia Chiajna.

  • În amicalul cu Metaloglobus a debutat în a doua repriză pentru FC Clinceni și noua achiziție Liviu Ganea. Tot de la pauză, Balint l-a avut în teren și pe Ștefan Grigorie (34 ani, foto, în dreapta), mijlocaș liber de contract după ce s-a despărțit de CSMS Iași. Fostul jucător al echipelor Universitatea Craiova, Dinamo, Poli Timișoara, Rapid, Apollon, FC Brașov sau Concordia Chiajna poartă în aceste zile negocieri cu managerul general Bogdan Apostu în vederea semnării unui contract.

 

Ilfovenii au început bine meciul amical cu echipa din Liga 3, a pus stăpânire pe joc încă din primele minute, a pus presiune pe adversar, însă nu a reușit să marcheze niciun gol, în pofida numeroaselor acțiuni reușite. Potrivit paginii de Facebook a celor de la Clinceni, în minutul 33, după un șut al lui Benzar respins în față de portarul advers, Antohi împinge mingea în plasă, dar arbitrul sancționează un offside cel puțin discutabil. A doua repriză, gazdele reușesc să echilibreze jocul, dar, până la final, tabela rămâne neschimbată.

„Am reușit să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus pentru acest joc în multe momente, dar nu am fost destul de hotărâți în fața porții și am suferit astfel la finalizare. Din păcate, încă sunt jucători în echipa noastră care nu realizează că tot ce am obținut în sezonul de toamnă ne obligă să muncim mai mult, să ne dorim mai mult. Liviu Ganea este un jucător de calitate, este un pic în urmă cu pregătirea fizică, dar sunt convins că ne va ajuta mult. În ceea ce-l privește pe Fane Grigorie, eu mi-l doresc mult, însă totul depinde de cum se vor finaliza discuțiile pe care le are cu Bogdan Apostu”, a spus, la finalul meciului, antrenorul Laszlo Balint.

FC Clinceni: Marinescu (Iancu ’46) – Pham Huy (Vențer ’46), A. Nițu (Cherteș ’46), Dobrosavlevici, Fl. Ștefan – Olariu (Mande ’46), Bruno Martins (Al. Neagu ’46) – C. Gheorghe (V. Budeanu ’46), Antohi (Șt. Grigorie ’46), Benzar (Cr. Matei ’46) – Kuku (L. Ganea ’46 / Fl. Budeanu ’65).

Sâmbătă, FC Clinceni are programat următorul amical la Bradu, de la ora 12:00, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Pe aceeași temă