SSC Farul se mișcă greu cu alcătuirea lotului pentru Liga 2. Ion Barbu are șanse mari să continue ca antrenor principal: „Merită”

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 15:46 Pregătiri, amicale
SSC Farul se mișcă greu cu alcătuirea lotului pentru Liga 2.** Ion Barbu are șanse mari să continue ca antrenor principal:

SSC Farul Constanța și-a aflat joi programul competițional pentru sezonul de Liga 2, iar până la primul meci oficial, pe care îl va avea acasă cu ACS Poli Timișoara, mai are doar două săptămâni în care să-și rezolve toate problemele. Lotul de jucători este unul subțire, atât numeric, cât și valoric, iar echipa încă nu are un antrenor principal. Chiar dacă de duminica trecută are un nou finanțator, afacerista Emanuela Gavrilă, aceasta încă nu a adus mari schimbări la echipă.

SSC Farul duce o cursă contra cronometru în această perioadă pentru completarea lotului de jucători. Printre cei așteptați la pregătire se numără și fundașul central Michael Chukwunwike Odibe (29 de ani), care a evoluat în Liga 1 la Concordia Chiajna, iar apoi a mers la o formație de primă ligă din Kazahstan. Nigerianul este așteptat la Constanța sâmbătă, scrie Ziua de Constanța.

La antrenamentele conduse de Ion Barbu și Gică Mina noutăți sunt și Rafael Licu, ultima dată la Chindia Târgoviște, sau portarul Rareș Mihail Raclău, născut la Bacău, dar a plecat de mic cu părinții în Italia, unde a evoluat la mai multe echipe, precum Perugia, San Marco Juventina și Polisportive Agello.

Din lotul mai fac parte și jucătorii: Alexandru Grigoraș, Ionuț Florea, Vasile Șicu, Andreas Iani, Cosmin Zamfir, Alexandru Muscă, Codruț Matei și Tudor Țăranu.

Șanse mari ca Barbu și Mina să conducă echipa și în Liga 2

Cât privește banca tehnică, vicepreședintele Georges Muzaca spune că, cel mai probabil, se va continua cu Ion Barbu și Gică Mina, secunzi în mandatul lui Petre Grigoraș. Ion Barbu a mai fost antrenor principal chiar și la FC Farul, în ultimii ani ai existenței sale, dar și la SSC Farul, în Liga 4.

„Ion Barbu este unul dintre simbolurile Farului, un model de devotament și dăruire față de culorile clubului. A fost de la început alături de noi, e farist convins. Trebuie să primească și el o șansă. Merită”, a declarat Georges Muzaca pentru Ziua de Constanța.

Altfel, duminică, de la ora 9:30, la Techirghiol, SSC Farul joacă al doilea meci amical din această vară, acum cu divizionara județeană Sparta Techirghiol. În primul, constănțenii au trecut cu 5-1 de echipa under 19 a clubului Performer Constanța.

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 15:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă