SC Bacău și CF Brăila au încheiat nedecis, 1-1

10 Aug. 2012, 18:09 Pregătiri, amicale
SC Bacău și CF Brăila** au încheiat nedecis, 1-1

Hurdubei și Pușcașu au marcat în prima repriză. „Disputa a fost peste nivelul unei partide amicale”, a spus Tudorel Pelin, antrenorul secund al gazdelor.

Faptul că echipa antrenată de Alin Pânzaru se află pe un drum bun este reliefat de prestațiile brăilenilor în partidele amicale.

Antrenorii spun întotdeauna că rezultatele din testele de verificare nu contează, însă ele, cu siguranță, pot avea un efect pozitiv asupra moralului jucătorilor în partidele oficiale.

Conform a ceea ce s-a întâmplat în teren, mai ales în prima repriză, CF Brăila ar fi trebuit să câștige amicalul cu SC Bacău, însă și remiza poate fi considerată un rezultat bun, în condițiile în care gruparea antrenată de Viorel Tănase și Tudorel Pelin s-a întărit considerabil în această vară. De altfel, echipa din Bacău este principala candidată la promovare în Liga a II-a din seria întâi a eșalonului al treilea.

Prima repriză a fost controlată de brăileni, care au și irosit câteva situații de gol prin Câmpeanu și Bălțoi sau Frunză, dar s-a încheiat la egalitate. Gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin Hurdubei, după o nesincronizare între Rădoi și portarul sosit în probe la CF Brăila, Eduard Crintea, oaspeții au egalat în minutul 33 prin Pușcașu, după un corner bine executat de Sorin Frunză.

Brăilenii au jucat aproape un sfert de oră în inferioritate numerică

În urma schimbărilor făcute de Pânzaru, în repriza a doua CF Brăila nu a mai avut aceeași prestație ca în prima parte, însă și-a creat câteva situații de gol, cea mai mare fiind irosită de Bogdan Rusu, care nu s-a descurcat în situație de unu la unu cu portarul Anton.

Brăilenii au reclamat și un penalty, la un fault în careul gazdelor asupra lui Pungă, însă arbitrul Emil Voicu a lăsat meciul să continue.

La ultima fază a partidei, și băcăoanii ar fi putut tranșa meciul în favoarea lor, însă Leu a avut o intervenție foarte bună la mingea șutată de Costin.

Trebuie menționat faptul că aproape un sfert de oră, CF Brăila a evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ignat pentru două cartonașe galbene.

„Jucătorii erau deja la duș și nu am mai avut soluții de înlocuire a lui Ignat, dar pe de altă parte am vrut să văd și cum ne descurcăm în inferioritate numerică. A fost un test reușit”, a declarat la finalul meciului Alin Pânzaru.

Antrenorul secund al gazdelor, Tudorel Pelin, o fostă glorie a fotbalului brăilean, a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor de la CF Brăila.

„Cu toate că a fost foarte cald, disputa a fost peste nivelul unei partide amicale și pot spune că tot ce ne-am propus pentru acest joc am realizat. Au fost ocazii de o parte și de alta, oricare dintre cele două formații ar fi putut câștiga pe final. CF Brăila este o formație cu jucători experimentați, matură în exprimare pe teren, cred că va face o figură frumoasă în campionat”, a precizat Tudorel Pelin.

CF Brăila: Ciontea (Leu) – Bosoi (S. Nicoliță), Ivan, Rădoi (Ignat), Spiridon (Colilie) – Dima, Pușcașu (Prodan), Ochia (Voicu), Frunză (Pungă) – Câmpeanu (Tănasă), Bălțoi (B. Rusu).

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

10 Aug. 2012, 18:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă