Săgeata s-a reunit. Noutățile cuprind și un junior crescut la FC Barcelona

Mihai Andries 16 Jul. 2014, 18:47 Pregătiri, amicale

Divizionara secundă Săgeata Năvodari s-a reunit astăzi pe stadionul „Flacăra” din Năvodari acolo unde își va disputa meciuri de pe teren propriu din Liga 2. Stafful tehnic al constănțenilor, alcătuit din principalul Cătălin Anghel, secunzii Norbert Niță și Gică Butoiu și antrenorul de portari Alexandru Iliuciuc au avut la dispoziție un lot impresionant din punct de vedere numeric.

Un fost junior al Barcelonei a ajuns la Săgeata

Lista noutăților i-a cuprins pe Andrei Rotariu (FC Viitorul), Vlad Gordin (revenit de la Rapid), Octavian Ormenișan (FC Vaslui) – portari, Marian Cîrjă (CSU Craiova), Dușan Dunjic (InĂ‘ija), Răzvan Damian (Corona), Marian Chițu (Gloria Bistrita), Alex Iloae (de la juniorii celor de la FC Barcelona), Paul Achim (FCM Baia Mare), Voicu Nicoară (Germania – Liga 4), Mihăiță Roman (Vulturii Lugoj), Bogdan Boritz (Ajax Syros), Galego Fernandinio (Spania – Liga 2), Cătălin Crețu (FC Bicaz), Nicola (FC Viitorul).

Noul preparator fizic este Marius Florin Bortiș, care în ultimii 10 ani a fost la centrul de tineret al echipei italiene Brescia.

Doar șase jucători au rămas din vechiul lot

Din formatia care a evoluat in Liga I vor continua la Săgeata: Apostol Muzac, Valentin Bărbulescu, Ovidiu Vezan, Sorin Chițu, Alexandru Vieru, Ciprian Cazan. Conducerea clubului dobrogean este în discuții avansate cu alți jucători care vor semna în zilele următoare, mâine fiind asteptați patru brazilieni: un fundaș central, doi mijlocasi si un atacant.

Primul meci de pregătire pentru Săgeata este programat duminică, 20 iulie, de la ora 11, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari cu formatia tulceană Granitul Babadag. 

Articol și foto de Alexandru RAITA

 

Mihai Andries 16 Jul. 2014, 18:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă