Ripensia a triumfat la limită în primul joc de verificare, cu o echipă timișeană de Liga 5

Marius ANGHEL 21 Jan. 2018, 11:38 Pregătiri, amicale

Ripensia Timișoara a câștigat, sâmbătă, cu scorul de 2-1, primul meci de verificare din 2018, jucat în satul Urseni, cu echipa de Liga a 5-a Fortuna Becicherecu Mic.

În ciuda ligii în care evoluează, adversarul Ripensiei nu a fost însă unul chiar de neglijat, întrucât, în prima serie a eșalonului al cincilea din județul Timiș, Fortuna domină autoritar și nu a primit niciun gol în tot turul de campionat.

Ripensia însă i-a dat două goluri, chiar dacă golgheterul echipei, senegalezul Mediop, nu a jucat. Atacantul a venit mai târziu la pregătire, deoarece a trebuit să își facă din nou pașaportul. Timișorenii au deschis scorul în minutul 26, după o acțiune creată de Toma și Dumiter, finalizată de Claudiu Matiș. În repriza a doua, Fortuna a egalat în minutul 71, după o greșeală a portarului Mario Contra. Elevii lui Paul Codrea au înscris din nou în minutul 85, prin Denis Golda, care a primit o pasă de la Darius Neamțu.

Ripensia: Rădulescu – Burdeț, M. Toma, Apro, C. Toma, Ad. Popa, Zurbagiu, Bobina, Ad. Ungureanu, Matis, Dumiter. Au mai intrat: D. Munteanu, Livan, Semeniuc, Vlădia, Stoi, Lur. Tudor, Mânecan, Neamțu, Golda.

Ripensia e pe locul 11 în Liga a 2-a, cu 25 de puncte. Fortuna e pe primul loc în Seria I a Ligii a 5-a Timiș, cu 45 de puncte. Următorul amical al Ripensiei va fi miercuri, pe terenul lui CSM Școlar Reșița.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Ovidiu Ignea

Marius ANGHEL 21 Jan. 2018, 11:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă