Petrolul a câștigat la scor amicalul cu Păulești. Toto Tamuz, Neziri și Ștefănescu au reușit „duble”. Grozavu are două nume noi la antrenamente

Marius ANGHEL 19 Sep. 2018, 11:56 Pregătiri, amicale
Petrolul a câștigat la scor amicalul cu Păulești. Toto Tamuz, Neziri și Ștefănescu au reușit

Leo Grozavu a decis să le ofere minute de joc fotbaliștilor din lot care au evoluat mai puțin sau chiar mai deloc în acest start de sezon al Ligii 2, astfel că pentru marți după-amiază a programat un meci amical cu CS Păulești, echipă de Liga a 4-a Prahova. Testul, desfășurat pe terenul campioanei județene, a fost adjudecat clar de Petrolul, cu 8-1 (3-1).

În primul „11” al „lupilor” trimis contra Păuleștiului s-a aflat și Toto Tamuz, atacant care a fost adus de circa o lună, însă nu a apucat să debuteze în campionat, deoarece se află în urmă cu pregătirea. Jucătorul de origine nigeriană a marcat o „dublă”, a doua sa reușită venind dintr-un penalty, în ora pe care a petrecut-o pe teren.

Amicalul a fost la discreția petroliștilor, care au marcat de nu mai puțin de opt ori, prin Toto Tamuz (6, 57 – pen), Neziri (20, 68), Velisar (37), Ștefănescu (49, 88) și Lumu (81). Pentru Păuleștri a marcat S. Costache (30) din penalty.

Leo Grozavu a utilizat în prima repriză următorii jucători: Isvoranu – Neziri, Antoche, Danci, Țicu – Ant. Cruceru, M. Chindriș – Rob. Grecu, Stînă, Velisar – Tamuz. După pauză au mai intrat: Bolboașă – Ștefănescu, Lumu, Mih. Ene, Ristea și Saim Tudor.

Două nume noi la antrenamentele Petrolului

În efectivul de start al Petrolului s-a regăsit și tânărul mijlocaș Victor Stână (20 ani), un internațional U21 al naționalei Republicii Moldova, ce a evoluat ultima dată pentru Zimbru Chișinău și care se pregătește, în această perioadă, alături de „galben-albaștri”.

De asemenea, un alt nume nou este acela al tânărului fundaș central Antonio Ristea (17 ani), un produs al Centrului de Copii și Juniori al FC Petrolul, revenit, de curând, la Ploiești, după o experiență în Germania.

Altfel, Petrolul, care se află pe locul 3 în Liga 2, cu 16 puncte, își continuă pregătirea pentru derby-ul de duminică, de la ora 18:00, cu Universitatea Cluj, din deplasare.

Marius ANGHEL 19 Sep. 2018, 11:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă