„Pandurii”, chinuiți de o selecționată de minifotbal. Călin Cojocaru dă vina pe oboseală: „Veneam după un antrenament fizic destul de intens efectuat dimineață”

Aflată în cantonament pe plan local, Pandurii Târgu Jiu a disputat, miercuri după-amiază, un amical cu selecționata județeană de minifotbal a Gorjului, formată din cei mai buni jucători de la echipele de profil: Victoria Târgu Jiu, Dream Team Târgu Jiu și Peppy Dolce Vita Târgu Jiu. Printre aceștia s-au regăsit și doi jucători care evoluează și în Liga 3, la Gilortul Târgu Cărbunești: Alexandru Avrămescu și Bogdan Dolcescu. Jocul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Partida amicală s-a desfășurat pe terenul sintetic, de dimenisiuni de fotbal, din cadrul Complexului Sportiv Târgu Jiu. „Lanterna roșie” din Liga 2 a deschis scorul în minutul 11 prin juniorul Cornicioiu, iar Șitoianu a egalat, în minutul 53.

Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, a pus rezultatul de egalitate și pe seama faptului că echipa sa a efectuat un antrenament asiduu în dimineața amicalului.

„Un test util din punct de vedere fizic, pentru că încă nu avem prospețime sau niște legături de joc bune. Veneam după un antrenament fizic destul de intens efectuat dimineață. Practic am jucat acest amical la trei ore după încheierea antrenamentului, iar acest lucru s-a văzut. Ne-am creat ocazii, dar am primit un gol, și acest lucru nu-mi convine. Nu vreau să primesc gol de la echipe inferioare. Am întâlnit o selecționată a jucătorilor de minifotbal. Sunt jucători cu calitate, buni, care au jucat sau încă mai joacă și fotbal, dar nu trebuia să primim gol. Și la amicalul cu Dăești i-am certat pe elevii mei, fiindcă ne-a bătut atunci o echipă de Liga 3, care nu a arătat nimic, o echipă supraponderală. Mie nu îmi convin aceste lucruri, vreau atitudine de la ei chiar dacă sunt obosiți, vreau să văd că trag până la ultima suflare. Lucrul acesta mi-l doresc de la ei și în campionat, să aibă o atitudine corespunzătoare. Suntem în cantonament și mai urmează un test sâmbătă cu CS Hunedoara, iar miercurea viitoare jucăm cu CSM Slatina, după care mai facem încă un test, cu o echipă de Liga 4, înainte de începerea campionatului”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.

Gorjeanul Dănescu – împrumutat de Campionii FC Argeș, chinezul Lu Yuefeng are probele cu viza

La Pandurii a revenit și fundașul Nicolae Cotolan, care plecase în probe la Mostiștea Ulmu, în Liga 3, în timp ce Robert Dănescu, jucător care în vară semnase cu Campionii FC Argeș, a fost împrumutat de piteșteni la echipa de la care plecase.

Chinezul Lu Yuefeng nu s-a mai întors în România și, ținând cont de situația critică din țara sa, afectată de gripă, ar putea să nu mai primească viză de intrase în România.

Pandurii Târgu Jiu – All Stars Târgu Jiu 1-1
Au înscris: Cornicioiu (11) / Șitoianu (53)

Pandurii: Oprița – Dănescu, Nic. Cotolan, E. Okeke, Zlataric, Cornicioiu, L. Gheorghe, Trancă, K. Adedoyin, Bodea, P. Popescu
În partea secundă au mai jucat: Krupenschi – Cuțitoiu, Catrici, Okeke (L. Erhard 60), Tănăsoiu, Ștefan, K. Takahashi, Pirciu, Dinu-Ivănescu, S. Goma

All Stars: Lilea – Miroiu, Dolcescu, Dăianu, Șchiopu – Avramescu, Stegaru, Barbu – Șitoianu, Negrea, Scurtu
Au mai intrat: Muraru, Marina, Vespe, Cojocaru

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă