Pandurii a făcut scor cu Gilortul. Bogoi a testat și un japonez: „Trebuie să găsesc soluții pentru meciul cu Turris”

În cel de-al patrulea amical al verii, Pandurii Târgu Jiu a dispus cu 5-0 de nou-promovata în Liga 3 Gilortul Târgu Cărbunești, prin golurile înscrise de Dumitru Rogac (12), Alexandru Trancă (37), Iulian Măicăneanu (47), Gabriel Oiță (54) și Adrian Nichifor (57).

Doi dintre marcatorii testului găzduit de terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv de la Târgu Jiu sunt jucători aflați în probe. Dacă Rogac provine din Republica Moldova, de la Zoria Bălți, și a evoluat pentru Pandurii și în precedentul amical, cu Internațional Bălești (3-0), Nichifor a fost adus de la U Craiova 1948 CS 2.

Antrenorul Adrian Bogoi l-a mai testat și pe japoneul Takahashi Kazuki, mijlocaș care în returul sezonul trecut a bifat câteva meciuri în Liga 3, la U Craiova 1948 SA.

Totodată, Bogoi susține că echipei sale i s-a ridicat interdicția prin care clubul gorjean nu avea dreptul să legitimeze nici măcar jucători liberi de contract!

În prima etapă a noului sezon, Pandurii va juca, în deplasare, la Turris Oltul Turnu Măgurele. Partida se va disputa sâmbătă, 3 august, cu începere de la ora 11:00.

„A fost o partidă bună. Ne pregătim intens pentru începerea noului sezon. Trebuie să găsesc soluții după fiecare meci. Am promovat mai mulți juniori, iar majoritatea celor care au venit sunt tot jucători tineri, care nu au jucat la Liga 2. Nu putem aduce fotbaliști consacrați. Am avut și interdicție la transferuri, dar am înțeles că s-a rezolvat această problemă. Toți jucătorii pe care îi avem în pregătire, pot fi legitimați. Sâmbătă, avem un ultim amical la Mioveni, după care ne gândim doar la meciul din prima etapă. Întâlnim o echipă cu potențial foarte mare, după opinia mea între primele cinci ale ligii secunde. Chiar dacă e nou-promovată, știm cu toții ce buget  și ce susținere are”, a declarat Bogoi.

Acesta a mizat în prima repriză a testului cu Gilortul Târgu Cărbunești pe: I. Dinu – Oiță, Rob. Gheorghe, Ciobanu, Vasilescu, Rasoveanu, Bratu, Lică, Trancă, Rogac și P. Popescu, iar, în partea secundă i-a mai trimis în teren: pe Oprița – N. Cotolan, Dinu-Ivănescu, Măicăneanu, Kazuki, Nichifor, Tănăsoiu, R. Filip, Almic, David, Cristea.

De partea cealaltă, Gilortul, echipă pregătită de Octavian Iordache, a jucat în formula: A. Paștiu – Buzurin, Dolcescu, Ion, M. Paștiu – Dumitru, Cîrstoiu, Avrămescu, Bubuioc – Codin, Meliță. Au mai jucat, pe parcurs, Preoteasa – Popescu, Pociovălișteanu, Cocioabă, Almăjanu, Oprișa, Sorea și Meliță.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă