Oțelul pleacă din Galați. Unde va juca echipa meciurile din Liga 2

Oțelul pleacă din Galați.** Unde va juca echipa meciurile din Liga 2

Cei din conducerea FC Oțelul au ales – în condițiile în care nu mai au acces pe stadionul care poartă numele echipei, iar baza sportivă pe care o deține, „Zoltan David” (ex-Ancora), nu poate fi omologată pentru liga secundă în special din cauza numărului prea mic de locuri în tribună – să-și joace meciurile considerate pe teren propriu la Slobozia.

Managerul sportiv Ovidiu Burcă și antrenorul Florin Marin au fost la Slobozia pentru a vedea condițiile existente, aspect care i-a mulțumit, dar și pentru a discuta cu factorii de decizie, care au fost de acord ca Oțelul să joace acolo.

În Galați, stadionul „Dunărea” nu poate fi o alternativă din cauza stării jalnice a terenului de joc, aproape impracticabil. Acesta a fost și motivul pentru care în sezonul trecut echipa de liga a III-a Metalosport a plecat de pe „Dunărea” și a jucat în retur la fostul „Ancora”.

Singura variantă ca Oțelul să rămână în Galați ar fi clemența celor din Combinat, care să lase echipa, numai pentru meciuri, pe stadionul pe care a jucat până acum. Însă, de la club, în ultima perioadă nu a solicitat nimeni acest lucru. Oțelul are o datorie de aproape 500.000 de euro către ArcelorMittal, acumulată în mare parte din neplata chiriei pentru stadion.

Cu sediul social în București și jucându-și meciurile considerate „acasă” la Slobozia, singura legătură a Oțelului cu Galațiul va rămâne doar desfășurarea antrenamentelor la baza „Zoltan David”.

CITEȘTE și: Conducerea FC Oțelul ia în calcul să mute echipa la Tulcea, Slobozia sau, în caz extrem, la Brăila. Stadionul din Galați unde urma să joace în Liga 2 n-a fost omologat

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă