Jucătorii veniți în probe la Pandurii și păstrați pentru cantonament

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 12:48 Pregătiri, amicale

După primul amical susținut în 2018, 2-0 cu Internațional Bălești, marți după-amiază, Pandurii Târgu Jiu a intrat într-un cantonament centralizat la baza proprie de antrenament a clubului. 24 de jucători se pregătesc sub comanda antrenorului Adrian Bogoi, dintre care patru sunt juniori și patru sunt jucători veniți în probe și păstrați în lot.

Cei 24 de jucători din lotul actual al clubului Pandurii se vor pregăti timp de zece zile pe terenul trei de antrenament, până pe 3 februarie, și vor susține încă cinci meciuri amicale. Elevii lui Bogoi sunt cantonați în această perioadă la hotelul din incinta Centrului de Copii și Juniori.

Printre cei 24 de jucători sunt și trei dintre juniorii republicani ai clubului. În plus, dintre fotbaliștii veniți în probe, doar patru au fost păstrați pentru stagiul de pregătire: Bogdan Moga – portar, Robert Băjan – fundaș dreapta, Lucian Avram – fundaș central și Milenco Skoric – fundaș central și mijlocaș la închidere. Primii doi sunt de la ASA Târgu Mureș. Pe lângă aceștia, Adrian Bogoi a precizat că mai dorește și alți jucători pentru a completa lotul care are nevoie de întăriri în fiecare compartiment.

În perioada de pregătire centralizată, jucătorii vor avea programate atât antrenamente pe teren, dar și la sala de forță din incinta bazei sportive, echipa având la dispoziție și condiții bune de refacere după efort tot în incinta Centrului de Copii și Juniori. Zilnic se efectuază câte două antrenamente.

Următorul joc de verificare pentru Pandurii este programat duminică, 28 ianuarie, de la ora 12:00, tot pe terenul de antrenament de la Târgu Jiu, în compania echipei de Liga a 4-a Gorj Petrolul Bustuchin.

Cu Internațional Bălești, Pandurii a început meciul în formula: Moga – Brânzan, Turda, Lung, Drugă, Skoric, Raiciu, Dănăricu, Șut, Dodoi, Tudoran.

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 12:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă