Ionuț Popa, șef de șantier la stadionul Motorul. „Mă cert cu muncitorii, vreau să lucreze mai mult și mai bine”

Marius ANGHEL 16 Jul. 2018, 19:42 Pregătiri, amicale

Imediat după încheierea amicalului cu Szeged 2011, câștigat cu 1-0, de pe arena din Sânnicolau Mic, Ionuț Popa a dat o fugă până la stadionul Motorul, unde este „șef de șantier”. Antrenorul echipei UTA stă cu gura pe muncitorii polonezi, care sunt pe cale să întindă toate bucățile de sintetic, urmând să treacă la operațiunea de lipire și de „desenare” a marcajelor. „Mister” chiar speră ca ultima repetiție înainte de debutul în noul sezon, cea cu Șoimii Lipova, să fie susținută chiar pe gazonul sintetic din Aradul Nou.

Totodată, Popa e preocupat și de vestiarul echipei sale. „Nu-mi convine aproape nimic când vine vorba de gazon, dar și de baza sportivă. Nu îmi convine pentru că eu văd altfel lucrurile. Va fi o schimbare la nivelul vestiarelor, vom sparge două pentru a face unul mai mare, deoarece în cel actual jucătorii sunt foarte înghesuiți. Am promisiunea că această operațiune va fi gata până sâmbătă. Cât despre teren, astăzi am vorbit cu directoarea firmei de la Galați, știu că nu mă suportă, dar nu am ce să fac, ăsta sunt eu. Mă cert în continuare cu muncitorii, vreau să lucreze mai mult și mai bine, să termine cât mai repede, pentru că oamenii din Arad așteaptă să cumpere abonamente. Suprafața de joc nu ne prea convine, dar nu avem de ales. Până la urmă, sper ca în 28 iulie să jucăm aici cu Lipova, un meci de prezentare a terenului”, a explicat Popa de la marginea arenei „Motorul”.

Pe teren, antrenorul „roș-albilor” a fost însoțit și de Marian Costea, care a înroșit telefonul și în timpul amicalului cu Szegedul. Team-managerul UTA-ei încearcă să completeze lotul cu jucătorii solicitați de Ionuț Popa, un portar, un fundaș central și un fotbalist de bandă stânga.

Altfel, după amicalul cu maghiarii, Ionuț Popa a renunțat la ultimii fotbaliști străini veniți în probe, portarii Jovetic și Trajkovski  și fundașul japonez Mohri. Coulibaly, cel mai probabil, va rămâne, în timp ce lui Tiberiu Petriș i se mai dă șansa și în următoarele două amicale că merită să rămână.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 16 Jul. 2018, 19:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă