FK Csikszereda a obținut a doua victorie în amicalele din Cipru, contra unei echipe cu care „U” Cluj a remizat

Marius ANGHEL 11 Feb. 2020, 17:52 Pregătiri, amicale

Prezentă încă în cantonament în Cipru, FK Csikszereda a mai desfășurat un meci amical în acest stagiu de pregătire de iarnă. Echipa antrenată de Valentin Suciu n-a mai jucat nici cu Anorthosis Famagusta, FC Banants sau FC Ararat Erevan, adversarii anunțați inițial în programul meciurilor test, ci a întâlnit formația cipriotă Ermis Aradippou, pe care a învins-o cu 2-0.

Echipa din Miercurea Ciuc ar fi trebuit să o întâlnescă pe 9 februarie pe FC Ararat Erevan, însă jocul a fost anulat, deoarece, „localnicilor le este destul de dificil să organizeze meciuri de pregătire la nivel profesionist”, au scris ciucanii, în maghiară, pe site-ul oficial. În schimbul adversarului pe care, inițial, ar fi trebuit să îl întâlnească pe 13 februarie, Csikszereda a disputat pe 10 februarie un joc amical cu Ermis Aradippou.

Jucătorii lui Valentin Suciu s-au impus în fața celor de la Ermis Aradippou cu 2-0, prin golurile marcate de Barna Bajko, în minutul 20, și Kristof Pal, în minutul 83.

Cu aceeași echipă clasată pe locul secund în liga a doua din Cipru după două meciuri disputate a jucat pe 4 februarie și „U” Cluj, ardelenii obținând doar o remiză, scor 2-2.

FK Csikszereda: Gyenge (Bordas 70) – Majzik, Palmes (Csonka 60), Intzidis, Marrone (Simo 70) – Veres (Csuros 70), Kalman (Bara 60), Erdei (Pal 70) – Hamed (Antal 25), Bajko (Magyari 60), Schieb (Pinter 60).

Următorul amical al ciucanilor în Cipru este programat pe 13 februarie, cu Aris Salonic, locul 5 în prima ligă din Grecia.

Amicalele echipei FK Csikszereda în cantonamentul din Cipru:

25 ianuarie: 1-4 cu Gornik Zabrze (Liga 1 Polonia) / Bajko Barna
31 ianuarie: 1-1 cu FK Cukaricki (Liga 1 Serbia) / Szilard Kalman (penalty)
3 februarie: 1-0 cu Digenis Akritas Morphou FC (Liga 2 Cipru) / Janos Botorok
4 februarie: 0-0 cu Rigas FS (Liga 1 Letonia)
10 februarie: 2-0 cu Ermis Aradippou (Liga 2 Cipru) / Barna Bajko, Kristof Pal
13 februarie: Aris Salonic (Liga 1 Grecia)

În țară, trupa din Miercurea Ciuc a disputat două meciuri amicale, 4-0 cu Colțea Brașov (Liga 4 Brașov) și 2-0 cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3, Seria 1).

Foto: FK Csikszereda

Marius ANGHEL 11 Feb. 2020, 17:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă