Fiul lui Didi Prodan va fi antrenat de Lobonț și Iencsi, la „U” Cluj. „Nu știu câți tineri de vârsta lui arată așa”

Au fost și nume noi la reunirea Universității Cluj, petrecută joi după-amiază. Norbert Janos (21 de ani) a revenit după doi ani la club, după ce ultima dată a fost la UTA, unde în acest sezon a evoluat în zece meciuri și a dat două goluri, Alexandru Roșca (21 de ani) a venit de la Aerostar Bacău, unde a prins doar patru partide în Liga 2, în timp ce italianul Francesco de Filippo (FC Casertana) a venit în probe.

Pe lângă aceștia, la antrenamentul condus de Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi a fost prezent și Răzvan Prodan (19 ani, foto text, în stânga), fiul fostului internațional, Didi Prodan. Acesta joacă fundaș central, la fel ca tatăl său, a fost legitimat în acest sezon la SSC Farul, dar nu a apucat să debuteze în Liga 2. Juniorul Prodan a mai fost legitimat la Viitorul și la CSA Steaua, în Liga a 4-a.

„Calități are. Este un băiat născut în 1999 și nu știu câți tineri de vârsta lui arată așa din punct de vedere fizic. Are mult de învățat, dar este un băiat deschis, receptiv și o să facă stradă în fotbal”, l-a lăudat Bogdan Lobonț.

Postul de fundaș central este cel mai problematic la „U” Cluj, pentru că în afara lui Cordoș, Abrudan și Sepsi, clujenii nu mai aveau alte soluții.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Cristian COSMA / fb Universitatea Cluj

Pe aceeași temă